nikt nie pisze o innych rynkach bo każdy przecież wie, że najważniejsza przy FM1 i FM2 jest Japonia. Inne rynki mogą więcej ważyć przy FM3. Poczytaj troche o FM3 to bedziesz wiedział dlaczegeo. Japonia w głónym stopniu odpowiadała za sprzedaż FM1 i dała kupe hajsu i fajnych zysków spólce. wiec wystarczy to powtorzyć, aby ponownie dołołożyć solidnie hajsu do wyników. FM2 może też pobudzić sprzedaż FM1
ale tez sensem wydawania takiego remakea na wszystkie rynki jest to ze oryginal nie byl obecny na rynkach poza JP. Wiec mozna byloby ocyekiwac, ze gra podbije dzieki temu zagranice.
na FM1 powinni zrobić solidną promocję w okolicy końca listopada,może ktoś kto nigdy nie grał kupi tak sobie bo cena atrakcyjna i może się wciągnie to kupi FM2 a potem FM3.
e tam trole wiedzą lepiej janki dzbanki szlomi z uzim itp.spółka gniot i tyle 3 lata to już powtarzają a innych do psychiatryka wysyłają dobre wujaszki co się martwią dzień i noc oto aby czasem komuś przez myśl nie przeszło zakupić akcje FOR
nie kłam .Nigdy nie powiedziałem że spółka zła i ze nigdy nie urośnie.Jestem przeciwnikiem tylko słodkiego pierdzenia typów takich jak Ha który od 3 lat gada ze zaraz 30 jak psu buda sie należy i ze zaraz wystrzał rakieta i próbuje zakłamywac rzeczywistosc o spiskach, wałkach i ogólnej krzywdzie i niesprawiedliwości kursu
Czy bedzie 8 miejsce czy 10 w peaku juz nie robi wiekszej roznicy. To samo czy milion wiecej czy mniej zarobi wzgledem "jedynki" . Mnie interesuje te dopiero co nowe obietnice ze w tym roku oglosza Jakis wazny nowy projekt nad ktorym "JUZ intensywnie" pracuja. Biezacy rok jest rozczarowaniem - glownie ze wzgledu na cancel Fear E. R. , to co zostalo po tym projekcie to 1,5mln kosztow. Takie sa niestety fakty. I dokladnie te fakty sa odzwierciedlone w kursie. Wydajac jedna fajna gre rocznie , zarobi sie na stado programersow i zarzad. I na dywidende 2-4 grosze. Ale ciezko podniesc kurs niewiadomo jak wysoko. Bedzie espi z obietnica nowego projektu - bedzie podbitka. A potem jak zwykle powolny zjazd
Tak się znasz jak głuchy na muzyce.
Oczywiście ciekawie posłuchać spekulanta, ale ilu tak na prawdę hazardzistów wychodzi in plus? A Ty jesteś właśnie takim hazardzistom. Nic cię nie interesuje jak tylko bieżączka rynkowa i skakanie
Najczestrzymi zwycięzcami są Ci którzy inwestują w wartość
Ale do Ciebie to nie dotrze
Jesteś zbyt niecierpliwy
a ja sobie dziś całe NC tak przeglądałem jak tam rośnie i spada i trafiłem na spółkę proacta,myślałem że to coś jak provident ale nie,zajmuje się także grami no i patrze kapitalizacja 110MLN podobna do naszego FOR tylko że 7kwartałów z rzędu na minusie a WK na akcje ciągle tam spada i aktualnie to 16gr także spółka tak z liczb to z 5razy gorsza jak FOR a Kapitalizacja prawie taka sama....takie rzeczy to tylko na Bananie.