z goscia ktory 2 miesiące temu pisal ze musi zaliczyc 68 zl i wtedy ruszy ..teraz mozecie go przeprosić!!!!!! ja mam nadzieje ze mial racje ,,bo piszecie tutaj jak to wszystko suuper a kurs nurkuje w dół cały czas porazka jakas...
nie wiem jak kurs spadal ze 100 to pisal to malo go tu nie zjedli zreszta sam byłem załamany jak tak pisal wszedlem na gorce niestety, ale przeciez miało byc tak pieknie...
Nie bredź kolejny trolu. Tamten trol bredził różne rzeczy, co jedna to głupsza.bredził o 40, bredził o 60, bredził o innych bredniach. Nie bredził jednak o 68 o tym to ty bredzisz. Miał g.do powiedzenia, ty masz tyle samo.
No to kup 500 akcji bez GW trollu. Animator przerzuca kilka akcji żeby utrzymać płynność. Wystarczy info i wisimy i mamy powrót na 130 zł. A chwilowy kurs można w 4 litery wsadzić
Ty jesteś ślepy , sprzedali sobie i teraz to co widać tradycyjne 111 postawione niżej , a 108 znikło i kolejne 146 na kupnie niżej ustawił. To nazywasz animacją i płynnością ??? Jakie info , chłopie obudź się od roku nie podają kto ma te 21 % , w raportach zmieniają jak chcą akcjonariuszy , a najśmieszniejsze że wszyscy mieszkają pod jednym adresem
Tak, to animacja i płynność i na spółkach gdzie FF jest minimalny tak się właśnie dzieje. Przypomnę że oficjalny FF to 40k akcji a nieoficjalny koło 20, więc nic dziwnego że skąpią z informacjami skoro na razie nie zależy im na wzroście kursu, bo po każdym info na które czekamy mielibyśmy widły przez kilka dni i otwarcie na poziomie 4-5x wyżej. A przy takich wynikach w przyszłym roku spółka po kilku latach odrabiania strat księgowych wyjdzie na plus I nagle okaże się że mamy kilkadziesiąt milionów do wypłaty w dywidendzie i zobaczysz co się wtedy będzie działo. Tzn ja zobaczę bo mi się nigdzie nie spieszy, a trolle popiszą I wroca tu po kursie kilka x wyżej, jak zawsze
Małe sprostowanie:
Nie kilkadziesiąt milionów a kilkaset milionów ( równowartość ówczesnych 100 mln USD + inne rzekome "straty" z innych lat).
Z tego co pamiętam to 200-300 mln już odliczyli a do odliczenia z raportu '22 zostało im jeszcze "tylko" ok. 70 mln.
Koniec odliczeń zbliża się wielkimi krokami a cała ta kasa jest w spółce. Czeka. Dużo tego jest.
Przy łącznie ok. 386 tyś. akcji i łącznych odliczeniach ok. 400 mln zł, czyli trochę ponad 1000,- zł/akcję to by się zgadzało, bo babajew i michajłow wchodząc do spółki płacili w przeliczeniu po dokładnie 1.060,40 zł/akcję ( początek 2011 roku ).
Skoro do odliczenia zostało ok. 70 mln to znaczy, że nawet ponad 300 mln już odliczyli.
Halny piszesz bzdury. Pisałem o zakończeniu spadków o ile dobrze pamiętam przy cenie 67 PLN. Zakładałem że jednak 64 PLN nie będzie testowane. Ale jednak pomyliłem się to się zdarza. Margines błędku niestety nie wielki 3 zł. Z tym 25 to bardzo czarny scenariusz jeżeli spadnie poniżej 64 PLN. Więc nie bredź błaźnie. Nikt nie jest jasnowidzem. Przy spadku do 64 PLN jest duża szansa na zakończenie spadków. Szansa a nie że spełni się to w 100,0%.
A ty pawełku jak g.mialeś do powiedzenia tak dalej nic ciekawego nie powiedziałeś. G.masz, g.wiesz, pozostaje ci tylko tępe bezsensowne trolowanie. Napisz coś mądrego. Co? Zbyt trudne? Wiem