Dnia 2023-10-04 o godz. 09:58 ~Jw napisał(a): > A czy wy bez Rado to do kibla potraficie iść sami Rado nie ma i nie będzie jego zadanie było nagonić takich leszczy na papier
Czy tutaj działała i nadal działa grupa trzymająca władzę? Wpisy Rado najbardziej namieszały w ich gierkach? Na tej liście jedną z najbardziej wiarygodnych osób jest Rado i za to spadziowe trolle próbują go na wszelkie sposoby zgnoić.
Jestem jestem. W innym wątku przeprosilem. Rzeczywiście myliłem się w sprawie zawieszenia. Natomiast na 90% domyslam się, czemu tego audytu nie bylo. Paradoksalnie nie było go na korzyść spółki i akcjonariuszy w mojej opinii, ale dla dobra ogółu będę mógł podzielić się dopiero po wyroku sądu. W kwestii fundamentalnej to zawieszenie nie ma zadnego znaczenia. Opinia biegłego po prostu do uzupełnienia. Natomiast nie spodziewałbym się jej przed wyrokiem. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
mnie przekonał do zatrzymania akcji-adwokat Podniesiński i jego Villa Iustitia z pożyczką 500k, ogółem teraz-jak układ będzie klepnięty przez sąd-będzie północ w okolicach bieguna, a jak nie- to upadłość i pożegnanie z kasą...
Rado nie znam Cię ale masz honor. Szanuję takich ludzi. Mam sporo akcji Vistal i nie panikuje również. Jak stracę to też nauka. Każdy może się pomylić. Ty w informacji na w inwestycji inwestując procentowo za dużo. Ale to nauka dla każdego. Czekamy z nadzieją na odwieszenie