• Piaskownica na kursie się odczynia... Autor: ~Gamer [31.61.253.*]
    No widać że usilnie ktoś chce zbić kurs,ale żeby jedną akcją spred grać to faktycznie desperacja...buahah.mozecie trzymać kolejny rok na tym poziomie,a i tak nikt wam w tej cenie akcji nie odda.
  • Re: Piaskownica na kursie się odczynia... Autor: ~Typ [5.173.172.*]
    no właśnie oddałem 30 K akcji ostatnio. wnerwia mnie ten zarząd, coś chcą roić ale nie wiadomo kiedy. mobile też, niby ma jakieś tam gry w produkcji ale wydał 4. od 2 lat coś kombinują z dds mobile. Gdzie gra egipt, na stronie wszystko ładnie się wyświetla ale jak do pobrania to póki co tylko mr. prepper na androida. Prezesi skupieni na dużych tytułach alaskan,dds2, itp. brak chyba kasy na połączenie. Przecież mieli mieć ponad milion zł na połączenie - zapisane w umowie - ro i 2 miesiące i wciąż się łączą. Na 3 wiadomości - 0 odpowiedzi. na X odpisują że przekazują informacje przekazane przez spółki. Cyrk
  • Re: Piaskownica na kursie się odczynia... Autor: ~Gamer [31.61.251.*]
    Czyli oddałeś te akcje które były skubnięte z batona 100k po 35 gr.to i tak wyszedłeś na plus.mowilem że oddacie wszystkie akcje.pociąg wkrótce ruszy.wykres pięknie narysował fałszywe wybicie i pułapkę na byki przed właściwym trendem.Pozdrawiam
  • Re: Piaskownica na kursie się odczynia... Autor: ~Typ [5.173.172.*]
    Oddałem tylko część akcji. zostało jeszcze 200K. i to już zostawiam na lepsze czasy. sprawdzając na arkuszu, cena wyszłaby 0,01 zł. na taką ocenę zasługuje moim zdaniem prezes. PAŁA z zarządzania spółkami akcyjnymi.
[x]
VINCIGEN 15,86% 0,34 2025-11-07 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.