• Rallly Autor: ~Testie [87.197.150.*]
    Oj za chwilkę będzie tutaj rally - 3x po 20-50% w górę. Kto pierwszy pociągnie za spust?
  • Re: Rallly Autor: ~Zakar [37.47.121.*]
    Ależ nie .... nic takiego się nie zdarzy !!
    Bin, Artur, Parkiet i inne trolle spadkowe wymyślą za to nową aferę bo już dawno nie pisali nic nowego... informacje będą tak "katastrofalne" i "tragiczne" że nieźle tu się uśmiejemy po czym rzucą się do sprzedaży akcji któruch nie mają i ogłoszą kolejne już bankructwo kochanki ich guru mecenasa buhaha !!
  • Re: Rallly Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Dnia 2023-10-04 o godz. 09:24 ~Testie napisał(a):
    > Oj za chwilkę będzie tutaj rally - 3x po 20-50% w górę. Kto pierwszy pociągnie za spust?

Ktoś planuje samobójstwo? Testie, nie rób tego. Ta firma nie jest warta tego.

• Re: Rallly Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    szczerze ... w +50% nie wierzę.
    ale 20% moze być .. tylko nie koniecznie 3x
    no i jeszcze żeby było musi być coś co to spowoduje.
    Wiadomym jest, że kurs jest zgno...ny, ale żeby przełożyć wajchę musi być punkt zapalny (konkret).
    Na to nie ma widoków (pomijam na razie ostatni raport, bo jest pozytywny ale "na chwilę").
    Na pewno istotnym punktem przełozenia wajchy byłby jakiś kontrakt (niekoniecznie z PKP które nie ma kasy) lub wygrana PO w wyborach z wizją otrzmania KPO ... ale taki scenariusz póki co jest mało prawdopodobny, a PIS skoro do tej pory KPO nie otrzymało, to i później nie otrzyma.
    Czyli co miałoby być powodem na teraz przełożenia wajchy? tak realnie?
    Uruchomienie kontraktu pieczrki (bo jakiś list intencyjny chyba był tylko inwestor szuka finansowania) lub realny plan finansowania i działania w sprawie fabryki, ale to ponoc w listopadzie ma sie zdarzyć.
    Więc na dziś na październik bedziemy moim zdaniem obracaćsię w okolicach 2,30zł ... moze w porywach do 2,50zł
    Taki mój subiektywny osąd w sprawie.
    Będzie Rally czyli jazda bez trzymanki i tyle w temacie.
  • Re: Rallly Autor: ~Testie [37.47.169.*]
    Wkrótce mi spływa 300k kolejne także możecie wystawiać swoje oferty sprzedaży.
    Dnia 2023-10-04 o godz. 12:56 ~Testie napisał(a):
    > Wkrótce mi spływa 300k kolejne także możecie wystawiać swoje oferty sprzedaży.

Byłoby lepiej, gdyby trochę rozumu do ciebie spłynęło, Pani Eckert.
  • Re: Rallly Autor: ~Testie [31.60.16.*]
    Spływa mi to co piszesz. Jak masz akcje to sprzedawaj jak tak źle, chętnie kupię za 300k. Wystaw to łyknę na raz.
  • Re: Rallly Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Tastie to Ci się nie uda namawiałem tych łosi na transakcję pakietową to dostałem od Bina zaporową cenę 5 zł za akcję pozostałe nasze trolle nie chciały nawet podjąć rozmów o sprzedaży musiałem ciułać na rynku przez kilka miesięcy.
  • Re: Rallly Autor: ~KrólArtur [89.69.173.*]
    Dnia 2023-10-04 o godz. 18:53 ~Testie napisał(a):
    > Spływa mi to co piszesz. Jak masz akcje to sprzedawaj jak tak źle, chętnie kupię za 300k. Wystaw to łyknę na raz.

Testie, robisz konkurencję Tamarze. Ona łyka na raz, a o wystawianie to poproś Łukasia, chodź mówią, że nie ma się czym chwalić.
  • Re: Rallly Autor: ~Fan [77.254.204.*]
    Trzeba ci przyznać Arturze, że reprezentujesz naprawdę prostacki poziom. Nie wstydź ci tak pisać? To jest tak żenujące, że aż dziw, że pisze to dorosły człowiek...
  • Re: Rallly Autor: ~Testie [31.60.50.*]
    Patos...
  • Re: Rallly Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Chyba Testie musisz to podwoić, bo 300k na nikim nie zrobiło wrażenia i się k... na czerwono zamknęło.
    Marku sprzedaj Tastie choć trochę !! Nawstawiał się gość zleceń od 2,24-2,27 masz tyle by mu sprzedać choć te 10k które tam ustawił ?
  • Re: Rallly Autor: ~Zosieńka [81.234.61.*]
    Dnia 2023-10-05 o godz. 07:40 ~Marek napisał(a):
    > Chyba Testie musisz to podwoić, bo 300k na nikim nie zrobiło wrażenia i się k... na czerwono zamknęło.

Testie, za 300k niebawem będzie można kupić Compremum. Nie spiesz się tak z akcjami.

Zosieńka ile akcji chcesz wystawić na sprzedaż ?
  • Re: Rallly Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Jak Ty to robisz Marek, prosisz żeby sprzedawali a oni cię słuchają i sypią na potęgę. Masz moc.
    To proste wystarczy ustawić zlecenia zakupu, najlepiej takie na spory minus -3% -5% i grzecznie przypominać ludziom że mogą już sprzedawać.
    Dnia 2023-10-09 o godz. 18:11 ~Marek napisał(a):
    > To proste wystarczy ustawić zlecenia zakupu, najlepiej takie na spory minus -3% -5% i grzecznie przypominać ludziom że mogą już sprzedawać.

Dzisiaj było -3%, jutro będzie -5%, a w środę -10%. W kolejnym tygodniu licytacja Compremum za 300k.
    Zosia wystawiasz na licytację swój pakiet akcji Compremum w przyszłym tygodniu ? Podasz ile chcesz sprzedać akcji za te 300k zł ? W transakcji pakietowej czy wystawisz zlecenie ? Dlaczego planujesz sprzedawać dopiero w przyszłym tygodniu w tym tygodniu nie dasz rady ?
  • Re: Rallly Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    Fan w tej kwestii muszę się zgodzić z tobą. Artur delikatnie mówiąc przesadził.
  • Re: Rallly Autor: ~Spokojny [89.64.13.*]
    Wpis został zeskanowany i przesłany do kancelarii Prezesa oraz prokuratury. W obu przypadkach inna kwalifikacja czynu przestępczego: zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych - kc; rozpowszechnianie wulgarnych treści w internecie - kk. Powodzenia w poczuciu bezkarności !!!
  • Re: Rallly Autor: ~Bin [188.146.126.*]
    Spokojny pomyliłeś adresata. Nie jestem autorem wpisu o którym piszesz.
    Nie denerwuj się, prawdziwego adresata odnajdzie Policja na polecenie Prokuratury, więc jeśli nie masz nic za uszami, to naprawdę śpij spokojnie. Sprawy są w toku, a młyny sprawiedliwości mielą wprawdzie powoli ale skutecznie, zapewniam.
    To prawda. Młyny sprawiedliwości mielą bardzo wolno. Do dzisiaj Szymański chodzi bezkarnie.
  • Re: Rallly Autor: ~KAT [5.173.18.*]
    Dnia 2023-10-05 o godz. 11:41 ~Spokojny napisał(a):
    > Wpis został zeskanowany i przesłany do kancelarii Prezesa oraz prokuratury. W obu przypadkach inna kwalifikacja czynu przestępczego: zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych - kc; rozpowszechnianie wulgarnych treści w internecie - kk. Powodzenia w poczuciu bezkarności !!!

Mecenasie Szymański od roku tu wszystkich nas straszysz, a nikt partaczu z tego już sobie nic nie robi. Na miejscu KrólaArtura odpowiedziałbym Ci tak:
    Gdybyś nie był już tak starym dziadem i miał choć trochę kondycji to mógłbyś mi naskoczyć. Skoro nawet tego nie potrafisz to powiem po prostu spi…laj.

Dnia 2023-10-05 o godz. 23:09 ~KAT napisał(a):
    > Dnia 2023-10-05 o godz. 11:41 ~Spokojny napisał(a):
    > > Wpis został zeskanowany i przesłany do kancelarii Prezesa oraz prokuratury. W obu przypadkach inna kwalifikacja czynu przestępczego: zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych - kc; rozpowszechnianie wulgarnych treści w internecie - kk. Powodzenia w poczuciu bezkarności !!!
    >
    > Mecenasie Szymański od roku tu wszystkich nas straszysz, a nikt partaczu z tego już sobie nic nie robi. Na miejscu KrólaArtura odpowiedziałbym Ci tak:
    > Gdybyś nie był już tak starym dziadem i miał choć trochę kondycji to mógłbyś mi naskoczyć. Skoro nawet tego nie potrafisz to powiem po prostu spi…laj.
    >
    KAT, dziękuję za wsparcie. Jak przystało na KrólaArtura powinienem użyć Excalibura i ściąć mu głowę. Jedni mędrcy mówią, że jak ruszysz gó....wno to będzie śmierdziało. Drudzy mówią, że ruszysz gó....wno, a odpowiesz jak za człowieka. Mądrzy ludzie.
    Ja jednak z boku popatrzę jak Jurij Suchov wraz z wierzycielami rozprawią się z mecenasem Szymańskim, który sprzeniewierzył aktywa spółki.

https://www.youtube.com/watch?v=N0cyI3RGRTI

Co nas to wszystko obchodzi ??
    Idźcie na forum PBG tam sobie pogadać !! Jeszcze nie kupiliście wszystkich akcji, miernoty nawet mi już się udało kupić ile chciałem.
    Szkoda ze paranoicznie mylisz mnie z innym człowiekiem i w dodatku tak emocjonalnie reagujesz na informacje prawne w sprawie popełnianych tu czynów przestępczych. Widać, ze strach zagląda Wam w oczy i jedyne co pozostało to krzyk beznadziejnej rozpaczy.
    Dnia 2023-10-06 o godz. 08:11 ~Spokojny napisał(a):
    > Szkoda ze paranoicznie mylisz mnie z innym człowiekiem i w dodatku tak emocjonalnie reagujesz na informacje prawne w sprawie popełnianych tu czynów przestępczych. Widać, ze strach zagląda Wam w oczy i jedyne co pozostało to krzyk beznadziejnej rozpaczy.

Wszyscy drżą jak pojawiasz się na forum. Nie bierz mnie proszę na swój celownik, bo i ja się wystraszę i zniknę.
    Dnia 2023-10-06 o godz. 08:11 ~Spokojny napisał(a):
    > Szkoda ze paranoicznie mylisz mnie z innym człowiekiem i w dodatku tak emocjonalnie reagujesz na informacje prawne w sprawie popełnianych tu czynów przestępczych. Widać, ze strach zagląda Wam w oczy i jedyne co pozostało to krzyk beznadziejnej rozpaczy.

Spokojny ja zapytam nie emocjonalnie. Czy Compremu czeka na wybory i liczy na zmianę zarządu w PLK aby podpisać aneks

Dnia 2023-10-09 o godz. 19:18 ~Bin napisał(a):
    > Dnia 2023-10-06 o godz. 08:11 ~Spokojny napisał(a):
    > > Szkoda ze paranoicznie mylisz mnie z innym człowiekiem i w dodatku tak emocjonalnie reagujesz na informacje prawne w sprawie popełnianych tu czynów przestępczych. Widać, ze strach zagląda Wam w oczy i jedyne co pozostało to krzyk beznadziejnej rozpaczy.
    >
    > Spokojny ja zapytam nie emocjonalnie. Czy Compremu czeka na wybory i liczy na zmianę zarządu w PLK aby podpisać aneks ????

>

• Re: Rallly Autor: ~Zakar [37.47.92.*]
    Tak samo Compremum opóźnia sprawę i specjalnie czeka na wybory, nie chce przed sądem polubownym w Prokuratorii Generalnej podpisac aneksu z porozumieniem na co najmniej 72 mln zł waloryzacji + roboty dodatkowe !!! Wszyscy inni Nokia Wasco i Herkules już dawno podpisali to porozumienie !! Buhaha brawo Bin "genialny" tok rozumowania !!
    Jak będzie Tusk to zamiast robót dodatkowych będą roboty przymusowe. A przy okazji to nie za rządów Tuska PBG poszła pod wodę ?
    Dnia 2023-10-09 o godz. 19:18 ~Bin napisał(a):
    > Dnia 2023-10-06 o godz. 08:11 ~Spokojny napisał(a):
    > > Szkoda ze paranoicznie mylisz mnie z innym człowiekiem i w dodatku tak emocjonalnie reagujesz na informacje prawne w sprawie popełnianych tu czynów przestępczych. Widać, ze strach zagląda Wam w oczy i jedyne co pozostało to krzyk beznadziejnej rozpaczy.
    >
    > Spokojny ja zapytam nie emocjonalnie. Czy Compremu czeka na wybory i liczy na zmianę zarządu w PLK aby podpisać aneks

Compremum liczy, ale każdą złotówkę, bo jutro powinny wyjść wynagrodzenia, a kasy brak. Pracownicy pójdą do PIP po wypłatę.

Zosieńko kasy nie ma bo Szymański całą kasę szykuje na inny cel. Zamierza teraz kupić teraz TVN :)
  • Re: Rallly Autor: ~Zakar [37.47.92.*]
    O jej nie ma kasy dla byłych pracowników Pozbudu bracia Andrzejkowe już nie dają zarobić ? Co za pech... trzeba było uczciwie pracować to by was nie zwolnili !! haha
    Będzie coś dzisiaj sprzedawać ? Trochę chętnych do zakupów już jest ... Tak wam źle z tą spółką Zosia i Bin że moglibyście coś sprzedać...
  • Re: Rallly Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-10-10 o godz. 09:42 ~Marek napisał(a):
    > Będzie coś dzisiaj sprzedawać ? Trochę chętnych do zakupów już jest ... Tak wam źle z tą spółką Zosia i Bin że moglibyście coś sprzedać...

Sprzedali CI wszystko co mieli Marku właśnie teraz aż 10 akcji, ale się obkupiłeś dzisiaj :))
    Teraz to już +1 razem aż 11 sztuk po 2,21 niestety to nie moje zlecenie te 50 akcji na tym poziomie, ktoś inny się zapewne cieszy z tak wielkich zakupów haha
    Czy udało się zarządowi Cpr uzbierać pieniądze na wynagrodzenia, żeby wyszły terminowo ?
    Dnia 2023-10-10 o godz. 17:03 ~Bin napisał(a):
    > Czy udało się zarządowi Cpr uzbierać pieniądze na wynagrodzenia, żeby wyszły terminowo ?

Wątpliwa sprawa. Wszystko co mieli już zastawione. Teraz pieniądze mogą być tylko z tego co bank i wierzyciele zlicytują.
  • Re: Rallly Autor: ~Fan [77.254.204.*]
    Artur, bin nie meczcie się, przecież widać że te nowe trolle to wy. Nie kompromitujcie się
  • Re: Rallly Autor: ~Fan [79.189.208.*]
    Jedyna kompromitacja to ta firma. Co ona robi na giełdzie. Obroty bliskie zeru. Oprócz tego forum nikt się nią nie interesuje.
    Fan skoro jesteś taki zorientowany to napewno wiesz kiedy rusza budowa obiecanej przez Fojta fabryki. Odpowiedź proszę po męsku nie jak baba, tak o wszystkim i o niczym. Konkretnie. Kiedy ??? Czekam na odpowiedź.
    Dnia 2023-10-10 o godz. 20:22 ~Bin napisał(a):
    > Fan skoro jesteś taki zorientowany to napewno wiesz kiedy rusza budowa obiecanej przez Fojta fabryki. Odpowiedź proszę po męsku nie jak baba, tak o wszystkim i o niczym. Konkretnie. Kiedy ??? Czekam na odpowiedź.

Obawiam się, że Durapower i Elmondis rozmyślili się z robienia interesów z nikim.
    Fan sugeruję przeczytać w słowniku języka polskiego definicję słowa konfabulacja. Może wtedy zrozumiesz, że Fojt konfabulował w sprawie budowy fabryki.
    Spokojny a ty jak byłeś na stypendium nad Morzem Martwym to korepetycje chyba brałeś w Hamasie patrząc po metodach działania.
    Dnia 2023-10-04 o godz. 21:47 ~Fan napisał(a):
    > Trzeba ci przyznać Arturze, że reprezentujesz naprawdę prostacki poziom. Nie wstydź ci tak pisać? To jest tak żenujące, że aż dziw, że pisze to dorosły człowiek...

Helenko, muszę przyznać, że czas nie jest dla Ciebie łaskawy. Ząb czasu poważnie Cię nadgryzł włącznie z rozumem.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.151.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COMPREMUM -4,29% 0,94 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.