"Oczekiwana"? Nie używałbym tak wielkich słów. Nie widzę też żeby była na wysoko na wishliscie na Steam, a nie czekaj ...wyrzucili SimFabric ze Steam za fałszowanie recenzji. Poprzednia gra tych dwóch hobbystów miała peak 4(?) graczy, a ich nowa gra raczej nie pobije tego rekordu. Na EPIC będzie praktycznie niewidoczna.
Pisałem o wątpliwościach co do tego, czy SimFabric będzie wydawca gry. To po pierwsze manipulancie. Po drugie, jak to "kolejny dowód"? A był jakiś pierwszy? Podaj choć jeden przykład kłamstwa.
Oto 3 twoje absurdy Leszczyńscy mają powiązania z KNF Leszczyńscy maja powiazania z Ziobrem Na walnym ogłoszono upadłość oczywiście linków nie podasz bo nigdzie nie ma takich informacji
Afera z szefem KNF, IPO i Leszczyńskim jest bardzo dobrze znana. Zarząd jest do wglądu, pani Konstantynapolitoeianeczka, która załatwia im granty i dotacje to żona jednego z przydupasów Ziobry, a bankrutem SimFabric jest NIEOFICJALNIE (jeszcze). Dowiecie się ostatni, jak zwykle.
Ty fałszowałeś recenzje, a oni je zapewne wyrzucili, a ty to usuniecie zgłosiłeś. W taki oto sposób sabotaż ci się udał-trzymaj się faktów. Tak jak produkujesz mase paszkwili tu, tak też produkowałeś na steamie. Ale oni maja inne platformy sprzedażowe więc pewnie maja to gdzieś. A tobie to tylko woda na młyn twojej chorej wyobraźni. A co do oczekiwań wyrocznia nie jesteś!
https://www.youtube.com/watch?v=RAjAkMVFmsA Prosze bardzo . Jak widać zainteresowanie grą My Demon Wife jest całkiem spore i gra jest bardzo chwalona przez yotubera z USA To będzie hit na halowen
Ile wyswietleń i ile subów ma ów youtuber? Shill'ów na YT nie brakuje, ale z drugiej strony opłacenie nawet takiego małego przerasta Leszczyńskich. Ta gra miałaby (wzgledna) racje bytu na Steam, ale na EPIC nie sprzeda żadnej kopii.
pietrek ty tak na poważnie?. A teraz podaj linki do żródeł swoich wypocin gdzie jest niby podane ze leszczyńscy mają powiązania z Ziobrem i z KNF. Już od miesiąca cie o to prosze a ty jakoś nie chcesz potwierdzić tego co tu wypisujesz. Czyli po prostu jesteŹ OSZUSTEM !!!
Wygoogluj afere z szefem KNF i IPO Leszczyńskiego, potem sprawdź skład zarządu i pania Konstantynapolitowianeczke, która jest żoną jednego z przydupasów Ziobry, i która zalatwia Leszczynskim dotacje. Dlaczego udajesz, że nie odpowiedziałem na ten komentarz już z 5 razy? Nawet troche mi cie żal.
Googlowałem i nic takiego nie ma. Więc robisz to co najlepiej potrafisz czyli kłamiesz. Chcesz być wiarygodny to podaj linki. Oczywiście nie podasz bo jesteś kłamcą i manipulantem
Wpisz sobie "Stanisław Kluza 2007 dom maklerski afera" czy coś podobnego. Nie będę szukał tego za ciebie. Jednym z beneficjentów kryminalisty Kluzego był Leszczyński. Znana afera z 2007 (wczesniej napisalem 2009, mój błąd)
No dziękuje bardzo. Oczywiście znalazłem tylko czemu Grzegorz Leszczyński wygląda jakoś inaczej ,aaa na pewno po aferze przeszedł operacje plastyczną. Oto link jak wyglądał przed operacją https://www.rp.pl/finanse/art6120281-dm-idmsa-znow-zarabia
W sumie tak myśle a może ty robisz to co najlepiej potrafisz czyli kłamiesz i manipulujesz
Jak to jest, że spółka jest taka super i extra i w ogóle same sukcesy, same zyski, same hity ...i nikt jej nie kupuje? :) To moja zasługa? To ja ich odstraszam? :) Czy może to ty jesteś wariatem? :)