Raport z kalendarium publikacji raportów okresowych 2008/ 2009 zostanie podany do publicznej wiadomości w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Proszę uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam,
Mariusz Orłowski
Specjalista ds. komunikacji korporacyjnej
HTL-STREFA S.A.
Adamówek 7, 95-035 Ozorków
tel. +48 22 676 92 94
NIP: 732-18-80-362
REGON: 472350579
KRS: 0000256309
Kapitał zakładowy: 643.826,60 PLN, w całości opłacony
dziękujęmy bardzo (w imieniu inwestorów) za informację,
uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy.
Przepraszam za tego typu małą prowokację ale wiem z poprzednich postów na Bankier.Pl, że posty te obserwujecie.
Dzisiaj znowu bardzo ładne obrotu, chyba sie zbiera zbiera az w koncu eksploduje, sporo papiera juz zebrane, ciekawe kiedy wejdziemy na dwucyfrówke, jeszcze w tym tygodniu? po wynikach bedzie rewelacja, nie wierze zeby taki skup trwał bez przecieków o wynikach, luty miesiacem sukcesu ;))) zadna lokata tyle nie da nawet w bardzo krotkim czasie mozna ładnie zarobic wydaje mi się
cos mi sie wydaje ,ze maja chyba trupa w szafie bo tak cicho siedza-wczesniej przed wynikami kwartalnymi podawali ilosciowa sprzedaz zawsze ok. 15 nastepnego miesiaca konczacego kwartal ,a teraz cicho-chyba nie ma sie czym chwalic bo sprzedaz czesciowa z 4 k.zalicza dopiero do 1k. 2009r ,tak bylo w zeszlym roku( sprawy potwierdzenia dostarczenia towaru albo zwrot dokumentow. -tak tlumaczyl prezes.
POZDRAWIAM
Myslicie ze gdyby mieli trupa w szafie to mielibysmy takie obroty na spoleczce? szczerze watpie zeby kupowały osoby zupełnie zielone, widac ze od czasu do czasu ktos ostro, momentalnie zgarnia, powtarzam jeszcze raz, napewno nie robią tego na pałe, muszą miec INFORMACJE zasadne ku temu zeby kupować.............no ale moja teoria powinna sie juz niebawem potwierdzić.......dwucyfrówka juz niebawem a to dopiero poczatek