• Wsparcie Autor: ~06MAGNA [5.173.112.*]
    Giełda to nie apteka, Magna na wsparciu dziś. Pytanie na ile jest rynek będzie jutro chciał zebrać podaż. Dziś 38 000 akcji.

Jutro ważny dzień zamknięcie powyżej 3,95 zmienia sytuacje na walorze w związku z przebiciem na wykresie liniowym linii trendu korygującego zapoczątkowanego 14.06.2023. W zasadzie cały ruch podażowy zostałby przejęty przez popyt, średnie nadal pozytywne rosnące SMA 200.

Historycznie magna lubi schodzić niżej i wracać ze zdwojoną siłą. Wsparcie główne 3,5 - 3,40. Technicznie jest to 5 miesiąc korekty i biorąc pod uwagę wcześniejsze cykle może być to miesiąc ostatni.
    Dla przypomnienia wartość zysku na akcje > 5 zł. Im niższy kurs tym większa możliwość wejścia inwestora zainteresowanego głosowaniem za dywidendą.
  • Re: Wsparcie Autor: ~Dan [31.0.65.*]
    Zaryzykuję, zejdziemy poniżej 3,50 będą czyścić i patroszyc leszcza, teraz jest okazja.
  • Re: Wsparcie Autor: ~Olaf [46.134.142.*]
    Oby! Ile można czekać z odkupem akcji :)
  • Re: Wsparcie Autor: ~06MAGNA [5.173.112.*]
    Tego nie wiem, możliwe że zejdziemy równie możliwe jest to że będzie kręcone do 12 zł abo wyżej jak będzie jakieś info.
    Teraz taki klimat na rynku że mało co jest grane, oczy wszystkich zwrócone na Pepco i Wittchen, a szczególnie w tym drugim był kapitał Polskich inwestorów indywidualnych.

Tutaj jest tylko jedno pytanie, czy Pan prezes zrobi użytek z tej kasy czy mnie zrobi. Magna różnymi przeszacowaniami oczyściła bilans. Teraz to firma z kasą, która jest wyceniana poniżej jej wysokości. Kwestia tak naprawdę chęci zarządu do jej rozwoju.
  • Re: Wsparcie Autor: ~abc [85.221.149.*]
    Dzisiaj Magna dosłownie uciekła z pod topora, ale ten nadal wisi nad nią ;-)
  • Re: Wsparcie Autor: ~Robi [213.241.18.*]
    Dzisiaj pęknie to wsparcie !!!
  • Re: Wsparcie Autor: ~Staney [46.134.142.*]
    Też mam taką nadzieję :) Ja bez akcji ale ty możesz pomuc. Wystarczy ze wywalisz pkc :)
  • Re: Wsparcie Autor: ~xxx [89.64.24.*]
    Ktoś zbiera papier z ukrytego zlecenia.
[x]
06MAGNA -0,38% 2,65 2025-09-23 16:47:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.