• Ciekawa cisza Autor: ~Maro [82.115.81.*]
    Obroty też mizerne . Wsumie ekipa też ucichła. Jednak kapitalizacja troszkę wysoka jak na taką cisze
  • Re: Ciekawa cisza Autor: ~ArTi [79.191.88.*]
    Za to dzisiaj wrzawa w internecie, kolejna drama, wardega opublikował mocny film. Mam nadzieje ze żadne nazwisko z uniwersum ekipy nie padnie w dalszym rozwoju dramy
  • Re: Ciekawa cisza Autor: ~MichałW [185.37.149.*]
    ArTi jest nowy wywiad z SzybkimKrzychu u Szalonego na YT i według mnie, Krzychu pomimo zatargu z Frizem odnośnie projektu Ekipy, to w same dobre rzeczy o Frizie mówił i o spółce i można z jego słów wyciągnąc pozytywny wydzwięk samej osoby głównego współzałożyciela Ekipa Holding.

W każdym bądź razie pozytywnie to brzmiało. Generalnie wyszło na to, że Friz to pracoholik i perfekcjonista, co tylko służy akcjonariuszom, bo widać, że pomimo zarabiania dużych pieniędzy, cały czas pcha wózek do przodu. Mnie jako akcjonariuszowi, to miód na uszy.
  • Re: Ciekawa cisza Autor: ~Cinol [209.127.54.*]
    Dnia 2023-10-03 o godz. 19:59 ~Maro napisał(a):
    > Obroty też mizerne . Wsumie ekipa też ucichła. Jednak kapitalizacja troszkę wysoka jak na taką cisze

Obroty mizerne?

Mamy chyba jakies inne notowania?

Spółka z NC a ty pewnie chcesz obrotów z WIG20 ?

Obroty to własnie to, co ostanimi czasy sie poprawiło na spółce.

• Re: Ciekawa cisza Autor: ~ArTi [79.191.88.*]
    A jeszcze lepsze to czepianie się kapitalizacji na spółce z NC gdzie to zawsze było oderwane od rzeczywistości.
    Wywiad był z poczciwym Krzychem, oglądałem odrazu jak wyszedł bo śledzę całe otoczenie. Wywiad dla mnie również ogólnie pozytywny, a że Karol to pracuś, to wie każdy kto oglądał filmy lub słuchał jego wypowiedzi, sam o tym mówił. Część ekipy starej wydaje mi się że nie nadążała za nim i dla tego odstawił ich trochę na bok i zaczął nowy projekt.
    Ja czekam na nowy format, już w montażu więc nie długo ujrzymy, zapowiadana przez Karola Mafia
[x]
EKIPA 3,00% 2,06 2025-09-19 16:27:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.