• Atrakcyjna spółka Autor: ~Lustro [89.64.79.*]
    Według mnie bardzo atrakcyjna spółka do inwestowania na ten moment. Rozsypał się nam niedawno worek z pozytywnymi zapowiedziami odnośnie tej spółki, najnowszy raport też nie razi jakoś specjalnie w oczy, wiec uważam, że warto inwestować w Protektora przy obecnym kursie, bo stopa zwrotu może być tu ogromna jeżeli kurs wystrzeli w górę.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [31.0.86.*]
    Jeszcze nie musi zejść do wsparcia. Wtedy można kupować.
    2 zł nie jest żadnym wsparciem tylko psychologiczna barierą która właśnie pęka.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Wichura [89.76.189.*]
    Spodziewam się wcześniejszego odbicia kursu, aż tak nisko nie spadnie według mnie.
    Ale to tylko moje zdanie.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [31.61.169.*]
    No jeszcze nie, zejście do wsparcia a potem zrzucenie stop lossów i dopiero odbicie będzie grane.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Dariusz1985 [89.76.189.*]
    Spokojnie panowie, niedługo wystartujemy.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~mg [31.61.167.*]
    na longa można spokojnie ładować, ja załadowałem na rachunku IKZE i czekam na scenariusz jak z Wojasem
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [31.0.82.*]
    Ale wpierw zejscie do wsparcia na 1.60
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Mewa [31.61.179.*]
    W tej cenie już wydaje się atrakcyjna
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [31.0.69.*]
    No Twój wybór. Ja obserwuje wolumeny od blisko 10 msc. Nic nie wskazuje żeby kupował to grubas, więc będzie się obsuwac coraz niżej. Poczekaj aż pojawi się jakiś skok na wsparciu np. 1.60 i podbije do 1.90/2 potem przetestuje wsparcie raz jeszcze i wtedy będzie podstawa do budowania longa. Pamiętaj że Tanio nie oznacza że nie może być jeszcze taniej :)
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~pawel [185.183.106.*]
    Spólka specyficzna . Duzym akcjonariuszom nie zalezy na wzroscie ceny stad marazm . Mali sa malo aktywni i tylko raz na 2 - 3 lata nastepuje wiekszy wzrost a potem niestety spadek i powrót do marazmu . Tak jest tu od wielu lat od czasu LZPS . Luna i Konsorcjum okopani na swoich pozycjach nic nie robią
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Dan [31.0.54.*]
    Najlepszy jest zarząd, dużo bajek, zysków żadnych, ale kasa na konta płynie. Prognozy to oni mogą w TV przewidywać, bo spółka to na totalnym dnie się kolibie, i tylko niewielki sztorm, może sprawić, że zatonie. Kompletnie zero pojęcia o zarządzaniu, tylko bajki, przepowiednie a zwrot z inwestycji jaki jest każdy widzi?
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~pawel [146.70.74.*]
    Poprzednie zarzady niestety byly podobne . Tylko jakies nadzwyczajne wydarzenie moze spowodowac wieksze wzrosty . W innym wypadku okolice 2 zl , raz powyzej raz ponizej . Na pczatku Luna wydawala sie inwestorem ktory to poci,agnie na dluzej ale niestety pary starczylo na niewiele i powychodzily fundy .
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Iwan [83.28.171.*]
    I Luna pociągie ona dla siebie nie chce ona ta spółka sprzeda dla większego gracza
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~pawel [146.70.74.*]
    Luna w poczatkowym okresie chciala przejąc wiekszość akcji ale Szymula , Szostak i Filipiak stwozyli stowarzyszenie i staneli w opozycji . Potem dyrektor zarzadzajacy z Luny odszedł i w zasadzie przez ostatnie 2 - 3 lata nic sie nie dzieje . Czy bedoie chcial to ktoś kupic ? Wątpię .
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Iwan [83.28.171.*]
    I nagle wygrali kontrakt mega duży A nawet Wojas startował w nim. Tu jak wchodzą już duże kontrakty to ktoś ma dobre przebicie więc napewno zostanie to sprzedane. Pozatym Luna inwestuje w spółki w celu ich dalszej sprzedaży A ziwestowali już sporo.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [37.248.217.*]
    To co dziś 1.80 czy jeszcze niżej? Guzik kup już czeka niecierpliwie !!!
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Ernest [83.28.168.*]
    Niżej niż 1.9 już nie będzie
    Bedzie będzie:)
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Kris [188.146.114.*]
    Ty leszczyk, przecież pisałeś że czekasz cierpliwie, więc czekaj dalej.
    No żeś byh zainwestował :) już tylko Protektor mi został reszta już zainwestowana.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Derek [85.221.135.*]
    Rozumiem że każdy chce kupić taniej ja sam również kupiłbym jak najniżej, ale przestań w końcu tak nachalnie naganiać na spadki na tej spółce, robisz to codziennie po parę razy w każdym wątku i nie da się już tego czytać. A 1.6 jak nie było tak niema i zapewne nie będzie. O tym w jaką stronę pójdziemy okaże się po wynikach są podpisanie nowe umowy zobaczymy jak przełożyło się to na spółkę a jeżeli w międzyczasie na bliskim wschodzie wybuchnie pełnoskalowa wojna to kurs odjedzie na północ bardzo szybko niezważając na wyniki.
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~LESZCZ [89.74.202.*]
    Ja spamuje ? Popatrz na forumowicza który tylko nicki zmienia i wrzucą spamowe wiadomości.
  • Re: LESZCZU Autor: ~Marunia [37.109.147.*]
    Ci co wierzą w PRT żyją w odrealnionym świecie .Oglądają TVPis co przenosi się to na forum .Nie ma co się kopać z koniem
  • Re: LESZCZU Autor: ~LESZCZ [37.248.161.*]
    Że chce się komuś po kilka akcji kupować i płacić prowizję zamiast poczekać na wsparcie na 1.6
  • Re: LESZCZU Autor: ~Mewa [31.61.179.*]
    Tych zakupów po kilka sztuk też nie ogarniam, zapewne animator, pewnie ma 0% prowizji
  • Re: LESZCZU Autor: ~LESZCZ [37.248.161.*]
    Albo na XTB działa. Tak to by po 1 szt. kupował a tam jest chyba minimalnie 10 zł na transakcje
  • Re: Atrakcyjna spółka Autor: ~Znawca [83.28.171.*]
    Też uważam że zbliza się moment w którym ta spółka zacznie przynosić każdemu dobry zarobek
[x]
PROTEKTOR 0,52% 1,17 2026-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.