A co chodzi?
Jak nie wiadomo chodzi o $$$$
Czy to przypadek że kurs zjechał a arkusz z prawej pusty?
O ile zakład że do premiery widzimy 30zl, oceniam że jutro zostanie odrobiony spadek z poniedziałku!
Wykorzystują złą sytuację całego rynku by maksymalnie zbić kurs. Pojawili się w ogromnej ilości naganiacze na spadki, co jest dowodem na to że jest ogromne zainteresowanie papierem. Nie da się dławić kursu w nieskończoność tuż przed premierą, zwłaszcza że kapitalizacja to jest już śmiech na sali. W tym tygodniu jeszcze zobaczymy 30zl moim zdaniem.
Trzeba pamiętać że teraz ogromne wzrosty przyciągną uwagę nowych inwestorów i zainteresowanie spółka mocno wzrośnie. Moim zdaniem wzrosty będą jeszcze większe niż się spodziewamy, ponieważ duże wzrosty nakręcą jeszcze większe wzrosty.
Też mi się wydaje że jeszcze w tym tygodniu czekają nas ogromne wzrosty. Każdy widzi co się dzieje, że od zatrzesienia jest trolli na spadki. Oni są etatowi bo nawet spółki im się mylą w tych ich żałosnych postach.
Duzo mam akcji ale jak spanie jeszcze troszke to sam kupie jeszcze 2k/ gra mi się podoba tewsty wypadaja pozytywnie oceniam, Wczoraj ogladałem i podoba mi się. Zlego słowa nie powiem. Uważam ze jeszcze troszke poprawek oraz DLC i bedzie bardzo dobrze.
Fda takie farmazony piszesz że szkoda wchodzić z Tobą w dyskusję. Playtesty to normalna sprawa przed premiera. Zwłaszcza że dużo w Alaskanie jest poprawione. Playtesty to też część marketingu. Także nie wiem skąd was biorą.
Wystarczy obejrzeć filmik z playtestu który był nadawany na żywo. Jest lepiej niż spodziewałem się w najlepszych snach. Tu na 60-70zł kurs pójdzie po premierze. Peak będzie rekordy bić.
Ja też jestem przekonany że Alaskan odniesie wielki sukces. Po premierze otworzą się oczy niedowiarkom. Nie gram tu pod premierę ale pod to co będzie się dziać po premierze a będzie moim zdaniem grubo. Setki godzin spędziłem na ETS2 więc mam obraz sytuacji. 2 lata chyba już czekam na tę grę. Przy okazji ładnie zarobię.
Nie tylko my widzimy potencjał Alaskana. Tyle trolli na spadki się pojawiło po ostatnich poprawkach Alaskana że śmiem przypuszczać nawet że będzie lepiej z kursem niż myślałem. Bez powodu i za darmo oni tu nie siedzą.
Ma przeczucie, ze jak zaraz nie zaczną znowu zrzucać, to coś ciekawego stanie się na kursie. Widać, ze ciągle podnoszą limity na kupnie i jest parcie na branie papier po taniości, ale niewielu chce brać wyżej.