Super papier- tylko trzeba K / S inaczej lipa. Nie wolno Badziewiaka nr.1. trzymać niestety. Ja cały czas dobieram bo wyprzedałem po 7-10 zł. B.dużo brałem poniżej 3 zł. więc odpowiedz jest prosta-SUPER ZYSKI W PARĘ MIESIĘCY !!!!!!!!!!!! to tyle w temacie. Można prześledzić moje wpisy sprzed lat - to samo polecałem co teraz.
Są dni ,że prawie wszystko zbieram !!!!!!!!! ciekawe kto mi to wrzuca tysiącami ? po tak atrakcyjnych cenach. Co nie znacze dalszych spadków w okolice 350 zł. za papier a może i niżej ?. Czekam z utęsknieniem na dalszą PROMOCJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wytrwałych .
3,50 zł. NIE 350 trzeba jednak sprawdzać po napisaniu. Siedzę też na wielu innych spółkach z W-20 .Badziewiak nr1. to tylko 1 z wielu moich inwestycji.
Są dni ,że prawie wszystko zbieram !!!!!!!!! ciekawe kto mi to wrzuca tysiącami ? po tak atrakcyjnych cenach. Co nie znacze dalszych spadków w okolice 350 zł. za papier a może i niżej ?. Czekam z utęsknieniem na dalszą PROMOCJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wytrwałych .