• Rynek wycenił potencjał Autor: ~omg [82.132.216.*]
    Niestety wygląd na ewakuację i wszystko wskazuje IMHO że to to nie koniec spadków.
    Bez dobrego produktu ciężko spodziewać się odwrócenia trendu.
  • Re: Rynek wycenił potencjał Autor: ~Rysiek [213.134.182.*]
    Szkoda mocno wierzyłem w wzrostu niepotrzebne prezentowali demo tak by mocniej sastal wyciągnięty kurs wyszedłem przy 16 liczyłem że jeszcze wejdę a tka to trzeba obserwować co się będzie działo nadzieja w serum :D
  • Re: Rynek wycenił potencjał Autor: ~XDD [79.184.155.*]
    Teraz bez napinki.
    Prezes od dawna jest złotousty (zrobimy 15 gier... wróć, 15 trailerów i preprodukcji, wróć jedną grę - jak steam zakazał trailer baitingu).
    Serum to pieśń 2025, bo:
    - nie wypuszczą dwóch gier w jednym momencie, a Inkwizytor to Luty. (Zawsze mogą go skasować, ale to trudno by było, ale już chyba nie przełożą, bo wydawca nie chce na neigo dawać hajsu).
    - muszą przeczekać klapę Inkwizytora, ale z hajsem krucho
    - Na Serum na razie pokazali co? Jak ktoś goni szczura patykiem, niezbyt skutecznie
  • Re: Rynek wycenił potencjał Autor: ~Jarko [37.225.70.*]
    Dlaczego nie wypuszczą w jednym momencie jak to całkowicie inne zespoły i firmy robią?
    Dnia 2023-10-02 o godz. 18:06 ~Jarko napisał(a):
    > Dlaczego nie wypuszczą w jednym momencie jak to całkowicie inne zespoły i firmy robią?

Bo jedna firma matka, to raz.
    Bo dwa, że przynajmniej część zespołów się przennikała tam, ale to mniejsza.
    Bo trzy, jak wyjdzie ze Inkwizytor jest słaby, to ludzie podejdą niechętniej do Serum. Nawet PLW nie robi przenikających się premier jak nie musi
    Jak ma tu coś być jak się dawca IP ewakuował, xd.
    Nie no, to będzie klapa 2024 na polskim rynku, a ma potencjal na większą klapę;)
[x]
THEDUST -5,41% 0,70 2026-05-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.