Było wiać nad 0,7 to był mój target. Kto zwiał w piątek, jeśli nie wierzył w zawieszenie mógł sobie odkupić. Dla mnie jest raport niekompletny i zawieszenie powinno być. Być może nie pamiętam już czegoś z prawa handlowego ze studiów...i nie mam się zamiaru teraz z tego doktoryzować.
Dnia 2023-10-02 o godz. 19:19 ~Rado napisał(a): > Jak jesteś niedouczony, to daruj sobie kategoryczne stwierdzenia
wyszło na moje.. przeprosin nie oczekuję bo nie to mi chodziło, tylko o to byście kasy nie stracili ....
Nie rozumiem dlaczego dopiero dziś zawiecha a nie w poniedziałek ale to już nie ode mnie zależy.
Mieliście podane na tacy kilka punktów zwrotnych tutaj do brania i wiania. M.in. gdy była ostatnia podbita na 2.2x żeby wiać po zejdzie bo bazy... potem kilka innych.
Ja wiem że to walka z wiatrakami. Tak samo pisałem kiedyś na Kani, Ursusie od pięciu czy sześciu lat przed zawieszenie itp. Listy intencyjne, podbitki, sypanie To wszystko prowadzi do jednego. Szkoda że ludzie nie potrafią tego zrozumieć
Dnia 2023-10-04 o godz. 17:04 technik-at napisał(a): > Ja wiem że to walka z wiatrakami. Tak samo pisałem kiedyś na Kani, Ursusie od pięciu czy sześciu lat przed zawieszenie itp. Listy intencyjne, podbitki, sypanie To wszystko prowadzi do jednego. Szkoda że ludzie nie potrafią tego zrozumieć
technik gdzie umoczyłeś ostatnio, że się tak tu próbujesz lansować i dowartościować ?
Wszędzie jak zawsze dla Ciebie... Zrozum że tu nie chodzi o żadne dowartościowanie się, jestem 20 lat na GPW z powodzeniem i naprawdę pisze często po to żeby spekula takich drobnych nie porobiła I żebyśmy się nie dawali fundom czy insiderom. Ale tacy jak ty Irek niestety wszędzie widzą złe intencje.