• Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~Kiero [2.247.253.*]
    Myślę że można pakowac
  • Re: Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~miron [78.30.65.*]
    a i na 010 możemy jechać i niżej fajnie by było tam złapać , powodzenia dla Ciebie cobyś tam zapakował jakiś większy pakiet :) zobaczymy ile akcji jest w stanie oddać większy gracz , czekamy na odpowiednie poziomy by go mocniej uszczuplić , jeszcze za wysoko , jeszcze daje z prawej batoniki poniżej 020 takie batony będą wchłonięte , o ile tam zejdzie , a jak zejdzie to jego hojność się zakończy i tak się dziwię że obecnie ma odwagę takie wystawiać to tylko 75tys zł , ale 4% wszystkich akcji , a obecna cena jest i tak ok. , zerknijcie na kapitalizację przy kursie poniżej 020 .
  • Re: Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~Niecierpliwy [5.173.119.*]
    Jutro już nie wystawie tego pakietu
  • Re: Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~Bolo [37.225.12.*]
    Zejdzie niżej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.30.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~Niecierpliwy [91.215.239.*]
    Pokaż dziś co potrafisz
  • Re: Jak zejdzie do 0.13 Autor: ~miron [78.30.65.*]
    nie obrażaj GO , różne są metody na odbiór wystraszonym , tylko czy tu są tacy , może i są , łapki na klawiaturze ; )
    ja czekam na rozwój sytuacji myślę że nie dłużej jak 2-3 sesje , a jak będzie to zobaczymy , szklana kula nie chce współpracować ze mną , więc trzeba zagrać z prądem lub pod prąd , myślę że graczowi brakuje jakieś 10-15 % całości by miał cały kurs pod sobą , będzie się żylaczył parę sesji pewnie i pewnie coś ,,zbierze ,, ;)

[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.