I co z przejęciem od Redana 2 spółek ? póki co cisza zapadła może na konferencji prezes cos uraczy powiedzieć mieli 3 miesiące a więc jeszcze teoretycznie pozostał im miesiąc na podpisanie umów .
Zobaczymy taka informacja na pewno się pojawi nie wiem czy przypadkiem Ugustyniak za to nie odpowiadała więc jeżeli dała wypowiedzenie taka informacja może się opóźnić .Z tego co wiem to ona odpowiadała chyba za relacje Inwestorskie ,w tym przypadku będą musieli kogoś przydzielić lub powołać nowego do Rady Zarządu .
Czyli do wyjaśnienia tych informacji czeka nas chyba konsolidacja na tym poziomie co wcześniej .No nic poczekamy miesiąc w ta czy w tam tą bez różnicy .A zakup tej nieruchomości w czerwcu co dokonali to co to dokładnie jest biura jakieś ?
Trochę duży im się bałagan zrobił w firmie przez te negocjacje że zapomnieli o tym że mają firmę notowania na GPW. Nie wiem czy to jest celowe działanie czy też nie ale smród został i inwestorzy to zapamiętają.
Oj zaraz Cezarku malutki prezes poklepie cie po pleckach i będzie Ci lżej. Mają czas Umowa to kiosk z burakami! trzeba czasu aby wszystko spiąć tak jak trzeba. Przejęcie ponad 120 sklepów.,calegi zaplecza, sklepu internetowego i wszystkiego to wiele uzgodnienia itd.Skoro finsluzuja umowy to znaczy że pracę trwają nad umowami i będzie info odrębne o końcu ich.
Dnia 2023-10-02 o godz. 16:47 ~Monnar napisał(a): > No i jest info a więc powoli będzie kurs wracał znów w kierunku 6 zł eh szkoda tylko że kosztem akcjonariuszy .
W ciągu miesiąca będzie podpisanie umów tak stawiam bo pracę nad umowami trwają już więc będzie odrebny komunikat.