Arkusz na sprzedazy jest prawie pusty a na kupnie na bieżąco się pojawiaja nowe zlecenia wiec trudno przewidziec. Powoli ale systemetycznie pnie się w górę.
Fundy trole wynajęły, czy tu jest tyle inwestorów delikatnie pisząc bardzo naiwnych ? ;) Na tej spółce 99% obrotu, oraz składanych zleceń wykonują fundusze, Ilość zleceń, obroty nie mają tu żadnego znaczenia. Tu może być za kilka dni 12, lub 2, jak zechcą i jak ustawią program na komputerze. Na razie, to tak z nudów chyba kreślą RGR i pod to spółka poleci w dół.
Tu może być milion zleceń i miliard obrotu, albo jedno zlecenie i 100 zł obrotu, to nie ma znaczenia, bo to wszystko jest sztucznie wykonywane przez komputer. Kto ma akcje Develii/LCC co najmniej kilka lat, dobrze o tym wie. Ja myślę, ze tu będzie większy spadek, niż mnie samemu się to wydaje (3,xxzł) :) Czy ktoś z was dzisiaj kupił/sprzedał akcje ? Nie ! (oczywiście zaraz się znajdzie kilku "aktywistów" co tu zrobili 99 % obrotu ;-) ) ps. w połowie listopada wrócę do tego wątku.
Dnia 2023-10-02 o godz. 20:18 ~XXX napisał(a): > Ale ty jesteś łeb. Nie ma akcji nie ma zamiaru kupić a się udziela. Udziela się tak jakby sprzedał i nie zdążył kupić...
Zapewne zwolennik niemieckiej partii, chce upadku gospodarki i Develi.