• Za ile widełki ? Autor: ~YOLO [5.173.240.*]
    jw
    Powoli się rozpędzamy w końcu dociera do ludzi jakie wyniki pokazali
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~Benc [158.233.246.*]
    tym razem cegła na gaz i bez hamowania, do wyników za 3Q mogloby dojechać do 6 albo i 7 :D
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~jojo [176.111.23.*]
    Arkusz na sprzedazy jest prawie pusty a na kupnie na bieżąco się pojawiaja nowe zlecenia wiec trudno przewidziec. Powoli ale systemetycznie pnie się w górę.
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~aristo [83.26.20.*]
    Fundy trole wynajęły, czy tu jest tyle inwestorów delikatnie pisząc bardzo naiwnych ? ;) Na tej spółce 99% obrotu, oraz składanych zleceń wykonują fundusze, Ilość zleceń, obroty nie mają tu żadnego znaczenia. Tu może być za kilka dni 12, lub 2, jak zechcą i jak ustawią program na komputerze. Na razie, to tak z nudów chyba kreślą RGR i pod to spółka poleci w dół.
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~piwi1 [77.255.187.*]
    No to już przekroczono dzisiaj 1000 zleceń ,a jeszcze godzina giełdy.
    Wystarczy ??
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~aristo [83.26.20.*]
    Tu może być milion zleceń i miliard obrotu, albo jedno zlecenie i 100 zł obrotu, to nie ma znaczenia, bo to wszystko jest sztucznie wykonywane przez komputer. Kto ma akcje Develii/LCC co najmniej kilka lat, dobrze o tym wie. Ja myślę, ze tu będzie większy spadek, niż mnie samemu się to wydaje (3,xxzł) :) Czy ktoś z was dzisiaj kupił/sprzedał akcje ? Nie ! (oczywiście zaraz się znajdzie kilku "aktywistów" co tu zrobili 99 % obrotu ;-) )
    ps. w połowie listopada wrócę do tego wątku.
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~XXX [37.248.173.*]
    Ale ty jesteś łeb. Nie ma akcji nie ma zamiaru kupić a się udziela. Udziela się tak jakby sprzedał i nie zdążył kupić...
  • Re: Jakie dzisiaj widełki ? Autor: ~StaśBareja [185.128.23.*]
    jw
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~profesor [176.221.122.*]
    Dnia 2023-10-02 o godz. 20:18 ~XXX napisał(a):
    > Ale ty jesteś łeb. Nie ma akcji nie ma zamiaru kupić a się udziela. Udziela się tak jakby sprzedał i nie zdążył kupić...

Zapewne zwolennik niemieckiej partii, chce upadku gospodarki i Develi.
  • Re: Za ile widełki ? Autor: ~Marcin [83.28.238.*]
    Wiem ze tu tak jest od lat, ale
    Fondy tez nie bogowie z Olimpu, moga sie pomylic, albo poklocic, albo trafic na kogos, kto ich potraktuje jak leszcza.
[x]
DEVELIA -2,22% 7,92 2025-09-19 17:02:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.