Trzeba ... to zrób, zaproponuj grupę na fb czy discordzie. Niby tylu poszkodowanych, a na walne to ilu pojechało ? Trzech ?? A i to wystarczyło żeby Wojciechowicz wymiękł. On teraz musi zrobic kolejne walne , bo bez przegłosowania absolutorium spółce może grozić nie fix ale zawiecha. A jak na takie walne przyjdzie kilkanaście - kilkadziesiąt osób z pełnomocnictwami, to Wojciechowicz absolutorium nie dostanie - bo z jego akcji zagłosować nad jego absolutorium nie wolno. A nawet jeśli jakimś cudem by absolutorium dostał, to taką uchwałę mozna skarzyć do sądu. Ale jak uważasz że ciebie zrobił w trąbę - to sam działaj, a nie czekaj aż ktoś to zrobi za ciebie
Ja straciłem na Innogene tyle na ile mogłem sobie pozwolić, i skarżyć drania nie zamierzam. Akcjonariuszka Joanna 3 lata temu zdaje się coś odzyskała, bo działała a nie jojczyła.
Panie powiązany ze spółką, przestań Pan bronić oszusta! Po co tutaj siedzisz, piszesz że straciłeś? Jesteś zwykłym trolem który umoczył i czeka na kolejne kółka. STOP OSZUSTOM! SIŁA JEST W GRUPIE nie jednostce.
ja na Innogene i Infoscanie straciłem jedynie nerwy, próbując choćby udowodnić - narażając się na drwiny i obelgi - że ulica Jutrzenki nie jest w "Centrum Warszawy" , jak podawali w oficjalnym komunikacie o wynajęciu hali. Historia giełdowa tych dwóch spółek jest podobna - cenotwórcze, puste infa o rzekomych kontraktach, cudownych technologiach, szybkie wzrosty kursu, a potem spadki na groszówki. Takie spółki powinny być usuwane z obrotu publicznego. Polecam poczytać sobie o spółce Fluid - skończycie tak samo.