• Podoba mi się ta spółka Autor: leser1 [91.233.250.*]
    A czemu, bo daje zarobić :-)
    W zasadzie to ludzie dają zarobić bo nie wiedzą kiedy sprzedać i kiedy kupić, a do tego brak im cierpliwości.
    W przypadku MDG jest czas na jedno z dwóch, w zasadzie na trzy.
    Albo cierpliwość i przegryzienie sporej straty przez jakiś czas, albo sprzedaż teraz i zakupy w okolicy dołka.
    Każdy wybiera sam.
    Tyle że osoby które sprzedały na górce się cieszą a pozostali nie bardzo.
    Pozostali jeszcze mniej się będą cieszyć o kolejne 20-30% niżej.
    Ja obserwuje z portfelem pełnym kasy i tak, kupię na odpowiednim poziomie :-)
    Teraz uważam że to połowa promocji, tyle że następny fajny zysk to kwestia dość długiego czasu bo na tym etapie to nie kwestia ESPI z zapowiedziami a kwestia idących za tym co było wynikami.
    A wyników nie widać i raczej ostro rosnących nie zobaczymy w najbliższym roku.
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Amadeusz [89.187.168.*]
    Dobra to zrobmy tak. Ty czekaj na 22 a ja pogodze sie z kolorem czerwonym od 27zl. Jakos przeżyje. Dużo nie mam ale....mam wiedze i przeczucie żeby takim gagatka nie dac sie podkusić. Jednak czytanie forum,analizowanie i kojarzenie faktow moze dać naprawde zarobic. Właśnie czytalem w historii twoje spory z piratem. Kopiuj wklej te same bzdury
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: leser1 [91.233.250.*]
    To wklej może ktoś uwierzy w to co piszesz, no chyba że nie ma co wkleić i wtedy może się okazać że mam rację.
    Ja wiem, że mam rację i uważam że każdy sam rządzi swoją kasą.
    Dlatego zarabiam, bo inni dają się przekonać niby tym mądrzejszym.
    Dlatego proponuję słuchać innych, nie mnie :-)
    Na tym etapie kursu bronią dwa rodzaje ludzi, ubrani albo osoby które nie sprzedały a górce.
    Przykre, ale prawdziwe.
    A grupa ubranych w najbliższym czasie wzrośnie :-)
    A ty jestes rycerz na bialym koniu i przybyles nas uratować. Jak tak czytam tych wszystich ubranych jak maliniak piracik niki Sandman76 to hyba musza byc jakies niedorozwoje ze zapakowani siedza a nie czekaja jak większość madrych na tanie akcje jak ty pzpn czubek bubu i tak sie zastanawiam czy to jest medicalg czy petolinvest ze bedzie 500 milionów akcji dla wszystkich kupujacych w dolku.
    tak piszecie ze mozna kupic kazda ilosc . Spróbuj kupic 30k poniżej 30zl zesrasz sie a nie kupisz bo kazdy wiekszy zakup widuje szybko cene nie piszesz chlopczyku z leszczem zeby serwowac te smuty
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Ale ja nie pisałem że Oni stracą. Po pierwsze kupowali dużo taniej, po drugie mają duże doświadczenie które pozwoli przetrzymać spadki, po trzecie pewnie nie raz swoje pakiety przemielili.
    A kurs zdołują niecierpliwi widząc
    -20, -30%.
    Kurs widzę dużo wyżej, ale za rok, dwa. Do tego czasu po tak dużych wzrostach te 20 złotych jest spokojnie możliwe jak tylko komuś będzie na tym zależało.
    Jak widać popytu na teraz brak.
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Frog [37.47.254.*]
    A ja widzę że nie ma podaży zaledwie 25k na sesję i na poziomie 28-29 będzie konsolidacja i powrót na 42 i tak będzie.
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: -bubu [46.204.13.*]
    Ja tam widze malo kupujacych dlatego tak wolno to idzie jak krew z nosa
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Kok [83.10.60.*]
    A giełda to jest koncert życzeń kolego
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Ahmed [92.62.120.*]
    Dobrze piszesz kolego. Widać duzy spadek zaufania do spółki i spółdzielnia bedzie miała duzy problem ze sprzedażą papieru nawet po 35zl. Tu zostali tylko zapakowani na long i im to lata czy bedzie 20 czy 25 bo kupowali na kilka lat . Z drugiej strony widac tolatny brak podaży. Skoczki oddaja i tyle.
    Wątpię żeby bylo jeszcze-30% ale 25 to bedzie na mur beton
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Wolf [89.64.16.*]
    Panowie narazie czeka nas staganacja, jak się pojawią nowe umowy wtedy będzie gra..narazie zabawa
  • Re: Podoba mi się ta spółka Autor: ~Stary_investor [87.101.67.*]
    Emocje dopiero będą końcem tygodnia
    Sluchaj ja nie jestem pirat zeby z wami wojowac o kogos monete. Ja wychodze z założenia ze jak ktos chce to sam sobie znajdzie . Zasieg czasowy podalem. Ja dbam o swoje cyferki a nie innych. Tyle w temacie.
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.