Jak myślicie jest jeszcze szansa na układ?? I pytanie jak się dowiedzieć co zawierały propozycje układowe BAH dla JLR. I czy książek może bezkarnie sprzedawać auta jako niko cos tam??z tym samym prezesem??ale to wal
Tutaj wszystkie opcje są jeszcze możliwe, nawet taka że Sąd wycofa obwieszczenie o ogłoszeniu upadłość po rozpatrzeniu zażalenia wierzyciela. Ogłoszenie upadłość na razie jest nieprawomocne i może zostać podważone. A nawet jak będzie prawomocne to upadłość likwidacyjna może zostać w każdym czasie zmieniona na układ jak tak sobie będą życzyli wierzyciele. Także ten tego bez paniki !!! Szczególnie ten apel kieruje do formowych trolli straszących niezorientowanych drobnych inwestorów !!!
Nie bądź taki pewien, tutaj jeszcze może się dużo wydarzyć. Nie wie czy znasz przypadek spolki satis. Tam było dużo gorzej spółka miała gdzieś około 170 mln długu nie wiadomo dokładnie skąd się to wzięło. Potem była zawieszona ok 2 lat przy cenie ok 20 gr. Po odwieszeniu długi znikły a kurs spekuła w ciągu kilku sesji wybiła ok 1500%. Pozdrawiam Lechu
Dziękuję kolego za pozdrowienia. Pogodziłem się z ewentualną strata otrzymam do końca, mojego albo spółki. Zobaczymy co czas przyniesie. Również wszystkiego dobrego zycze.
Ja wykipilem rozszerzony dostęp do KRS
Mnóstwo szczegółowych informacji o MK, Nizo i spoleczkach BAC, BAŁ, BAC i pozostałych.
Bardzo szczegółowe informacje.
Nawet bez skatepark płatnego sporo widać.
Także mam lekturę na weekend.
Co do ksiąg wieczystych sprawdzaliście?
Tam są wpisy czasami z kilkumiesięcznym opóźnieniem.
Pozdrawiam :-)