Ja juz mam inne zdanie nie ma sensu tu cokolwiek pisać bo zleca się inwestory co wychodzą po 10 groszach zysku i robi się zbędna podaż. Najlepiej jakby ktoś gruby tutaj wszedł złapał kurs za twarz i nie sypał to wtedy będzie kurs rósł i to jeszcze do tego spokojnie.
Dokupcie akcji i zapomnijcie na kilka miesięcy,,. nie są bankrutami, kasy mają, więc... , widać młodzi jesteście bo się śpieszycie,.. spokojnie po 0,5% dziennie + wystarczy,.. zobaczymy ile Tak Naprawde maja kasy na inwestycje...pzdr Bobi:)
powiem szczerze, siedzę długo i mam jeszcze trochę akcji ale..
gdyby tutaj miał być wzrost to juz by dawno był
temat tych niecałych 100 baniek został już wyeksploatowany, były espi, był raport, nawet eskimosi już o tym wiedzą temat wejścia w duży biznes po ugodzie też upadł pozostało to co było przez ostatnie 20 lat, brak pomysłu, przepalanie kasy na funkcjonowanie spółki, kasa inwestowana w lokaty bankowe itd., nietrafione inwestycje typu optigis temat ewentualnej dywidendy też upadł
może kiedyś spekulacyjnie przebije 5 zł, moze na sekundy dojdzie do 6 zł, ale niestety patrzac w dłuższym terminie kilku lat trend będzie spadkowy, a obroty bedą zamierać
Dnia 2023-10-01 o godz. 19:33 ~Bob napisał(a): > Dokupcie akcji i zapomnijcie na kilka miesięcy,,. nie są bankrutami, kasy mają, więc... , widać młodzi jesteście bo się śpieszycie,.. spokojnie po 0,5% dziennie + wystarczy,.. zobaczymy ile Tak Naprawde maja kasy na inwestycje...pzdr Bobi:)
No chyba odwrotnie. Ja jestem stary, dlatego się spieszę.
Abc właśnie napisał jak członek zarządu,, żeby od znudzonych zgarnąć ostatnie akcje, ja nie wiem jaka będzie przyszłość , sami widzicie ze ostatnio rynek w dół, na 27 moich spółek 23spadają ostatnio,..i mam na każdym rynku, od Wig 20 do minimikro spółek na NC.. dlatego sobie czekam bo to okres przejściowy,. gorsze wyniki spółek, spadki na światowych rynkach itd,.hheh Stary to Naprawde jesteś Bardzo stary ,.Bobi jest spokojny i cierpliwy pzdr:)