Jak długo będziecie hejtować PPP. Czy już wiecie po co dotychczas był ten hejt i tropienie adresów IP?
Proponuję działanie wspólne akcjonariuszy mniejszościowych, którym nie wypłacono godziwej dywidendy za 2020 rok, ale też oszukano w IPO sprzedając akcje po 19 zł. Kto ma z Was ma kontakt ze Stowarzyszeniem Inwestorów Indywidualnych?
Dnia 2023-09-29 o godz. 11:22 ~PPP napisał(a): > Czy już wiecie, że ten sam Santander całkiem niedawno wycenił akcje NEWAGU na 25 zł? > Kto dzisiaj oszukuje ulicę? > Nikt... Newag jest wart zapewne te 25 zł za akcję, a może nawet i więcej. Czy to jest powód, żeby nie próbować skupić go po 18,55? Co więcej ta rekomendacja na 25 powinna być nawet pomocna mniejszościowym w podjęciu decyzji czy warto odpowiadać na ewentualne wezwanie po tej cenie...
P.S. Sugerujesz, że Santander wydając rekomendację na 25 zł wiedział już wówczas, że Jakubas będzie chciał to za ich pośrednictwem skupić po 18,55? Czy to aby nie jest niezgodne z przepisami prawa? Tak się podkładają? Masz na to dowody? Czy kolejne "niby pisemko" do KNF?
A trochę poważniej, dalej się z koniem chcesz kopać? Ja wyszedłem z Newagu jak tylko zrezygnowali z płacenia dywidendy, tzn. jak powiedzieli, że nie płacimy a potem dali ochłap 0,25 zł. I tyle. A czy jestem w gronie tych "hejterów", o których piszesz? Pewnie tak. Czy to mi coś zmienia? Nie.