26.09 pisała, że minimalna kara to spadek na min 8,78, ale już dziś sprzedaje to co kupiła po 9,4 - oczywiście jest to minimalny kurs na jaki był spadek :). brak słów ....
Tak ale helpi miał wyliczenia tajemne ze 9.40zl to będzie minimum i po świeczkach zobaczyłam, że tak może być. Zaczęłam kupować kaskadowo ale przygotowana byłam na zakup 10tys szt po ok 8.80zl. Teraz karmię cały czas i dokładam temu komputerowi, chociaż troszkę wyżej się przeniose bo on łapczywy jest
Tam też jestem, zostanę, oczywiście. Dokupilam ostatnio w dwóch transzach, jedna po 68-69zl , no tak sobie udana ale spodziewałam się ABB na poziomie 60zl, a druga transza jest dobra wg mnie bo 58.50-60zl. Co myślisz ?
Alicja jak kumasz o co chodzi w onkologii to zapraszam na RDG, 12 patentów onkologicznych potwierdzonych przez UP w tym roku. Obroty niskie, bo na tym poziomie nikt sensowny nie sprzedaje
Rzeczywiście niskie. Za 1000zl mogę kupić ale kupując większą ilość to bym musiała skupować rok lub podbić kurs do 10zl. Dla mnie tez trochę za mały FF ale może się nie znam. Pozostanę przy perle Genomtec. Tu przynajmniej coś się dzieje
W Lutym był tam NOWY, a to oznacza, że spółka nie miała szans wzrostu. Wszędzie gdzie pojawi się NOWY na bio to spółki spadają lub boczniak. Jeśli obecnie już go tam nie ma to mogę skubnac za 3tys zl