Czeka w ukryciu z koszyczkiem bo dobrze wie że poleci niżej i niżej od poniedziałku, nie którzy dziwnym trafem znikają wręcz w zależności od aktualnej sytuacji danej spółki
Dnia 2023-09-29 o godz. 18:34 zenekzakcentu napisał(a): > Czeka w ukryciu z koszyczkiem bo dobrze wie że poleci niżej i niżej od poniedziałku, nie którzy dziwnym trafem znikają wręcz w zależności od aktualnej sytuacji danej spółki
po dość kiepskim raporcie i dzisiejszej nieudanej próbie wybicia, bo było już prawie 32 zeszło poniżej 30, trzeba się chyba i niestety spodziewać dalszych spadków, jest szansa zatrzymania tych spadków w okolicy 27 zł. Uważam że Piracik33 to dobry inwestor i będzie wiedział co robić, wielokrotnie pisałem że nie warto pakować wszystkiego kapitału w jedną spółkę tym bardziej że tanich walorów jak choćby pepco jest wiele.
Andrzej bez wulgaryzmu proszę. Martwi mnie pojawienie się tutaj lesera xd . Niech lepiej wraca na TGS bo to niezła szuja jest i może owinąć koło palca niektórych. Xd
Dziękuję, przeceniasz mnie.
Ja jedynie realnie oceniam sytuację i zawsze w oparciu o to wchodzę lub sprzedaję.
Zdarza się że się pomylę ale tu po takich wzrostach od dawna widzę korektę, tyle że większa niż inni.
Stawiam na 22 zlot, chociaż nieśmiało to i 20 przez myśl mi przechodzi.
A jak się pomylę to potrafię odciąć najbardziej bolącą stratę, patrz TGS.
Odciąłem i jedyne co mam to akcje z pp, tyle że mam ich 5 razy więcej niż miałem normalnych akcji.
W zasadzie spora część z pp to ja, aż się zdziwiłem.
Dnia 2023-09-29 o godz. 23:38 ~Niki napisał(a): > Jeżeli piracik naganiał na wzrosty celowo to świat się kończy :))) a co gorsza jeżeli odpuścił to znaczy, ze czeka nas armagedon
po wczorajszej podbitce pod wywalanko nie wygląda to najlepiej, osobiście żałuję że nie spuściłem choćby mniejszego pakieciku po 31,5 zł bo była szansa a teraz jest szansa na odkupienie znacznie niżej - wcześniej sprzedanych akcji.
Ja żałuje ze kupiłem za wcześnie. A dało się to przewidzieć patrząc na wykres. Od ponad miesiąca raz na wykresie pojawiły się 2 zielone świece, a każdy wzrost jest zasypywany. W tym momencie mamy powtórkę ze świecy z 20 września, gdzie kurs poleciał jeszcze 15% niżej. Za wcześnie na zakupy. Mam ciasnego stoplossa wiec strata mnie nie zaboli.
Dnia 2023-09-30 o godz. 17:15 ~Adrian napisał(a): > Ja żałuje ze kupiłem za wcześnie. A dało się to przewidzieć patrząc na wykres. Od ponad miesiąca raz na wykresie pojawiły się 2 zielone świece, a każdy wzrost jest zasypywany. W tym momencie mamy powtórkę ze świecy z 20 września, gdzie kurs poleciał jeszcze 15% niżej. Za wcześnie na zakupy. Mam ciasnego stoplossa wiec strata mnie nie zaboli.
Na 27zł jest silne wsparcie, osobiście nie wierzę by ono padło, ja też kupowałem o wiele za wysoko zobaczymy co zrobią w poniedziałek fundy - czy będą dalej podbijać kurs czy może od razu będą sypać. Trzeba pamiętać że wycena tej spółki to 45,20 zł i trzeba zastanowić się czy warto niżej oddawać towar,,,
XD TY NAPRAWDE JESTES inny. Rano piszesz ze trzeba sprzedawać bo bedzie nizej teraz ze jest reko na 45. Możesz w końcu napisać jaki jest twoj cel pisania tych bredni. Sorki ale juz sie tak pogubilem ze brak mi słów
Adrianie mialem skomentować twoj post w dniu wczorajszym ale sie powstrzymałem ale dzis juz muszę. Sprzedaj z rana w poniedzialek z rana i odkupisz w środę. Nie czekaj na SL po co sie stresować. Chetnych nie zabraknie. Stado chętnych czeka na 27-28 a czy sie doczeka?