• NN na pokładzie Autor: ~smerf [178.37.102.*]
    Po dzisiejszym otwarciu widać że nn pozostał a na rynku jest 197 kilo akcji . I zakupy trwają dlaczego ze każdy teraz wie że dołoży do 54,25 tylko nie wiadomo ile . Pozostało nieco ponad 7 % akcji wiec to juz nie jest dla niego problem , kasa na przyszłą dywidende jest 20 zł na akcje
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~lama [80.49.175.*]
    ty juz o tej dywidendzie to ostatnio mowiles, a Kluczyk robi was jak chce
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~smerf [178.37.102.*]
    Zrozum myślałem że tak będzie nie było ale teraz jest to tylko ponad 7 % żadne koszty . Przed tym zaproszeniem było 23 % do zdjęcia no i najważniejsze po co kupować po 54 aby sprzedać po 54,25 na prowizje nie starczy w dwie strony chociaż ja mam 0,28 %
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~Lama [80.49.175.*]
    Zrozum, ze Seba ci nie zaplaci nic ponad to co konieczne xD

KI Chemistry zaprasza do sprzedaży do 3.981.190 akcji Ciechu, po 54,25 zł za papier
    Rozpoczęcie przyjmowania ofert sprzedaży nastąpi 4 października, a zakończy się 10 października. Przewidywany dzień rozliczenia transakcji i nabycia akcji to 13 października 2023 r
    Moich nie dostanie poczekam jezeli nn nie odda to ja też teraz poczekam nie spieszy mi się moge tylko zyskać , gdyby nawet nn sprzedał to przy przymusowym musi zapłacić 54,25 więc niczym nie ryzykuje
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~Ok [77.89.80.*]
    Tak jest ja tez
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~Onoko [213.235.133.*]
    Tak trzymaj. Moich również. Reszta to bicie piany.
    Dziś na parkiet .com piszą że seba zaraz będzie miał cały ciech pytam kto im płaci za te bzdury gdy nn nie odda to może sobie co najwyżej skarpety zdjąć bo nie przekroczy 95 % i tyle w temacie , Teraz na gpw obrucono 88 kilo akcji czyli u drobnych jeszcze 100 kilo tylko pozostaną silne ręce ja w śród nich przeczytajcie moje poprzednie wpisy dwa razy wchodziłem i sprzedawałem teraz jeżeli nie dostane min 60 zł to nie oddaje no chyba że przymusowy wykup
    dzisiaj przesżło 500k juz
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~spaniard [178.235.176.*]
    Czyste spekulacje. Cena i tak zostanie na 54,25. Będzie squeeze out
    O ile sie nie myle to nn może sprzedać ze swoich akcji 760 kilo i tak będzie w posiadaniu 5 % plus jedna akcja więc że tu obruciłło się 500 kilo o niczym nie świadczy drobni dzisiaj mogli oddać
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~MIKI [5.173.111.*]
    NN oddal akcje, a Wy robicie wielkie analizy. To juz koniec, Seba zrobil to co chcial, bo u nas fundy to dziady. Swoje zarobilem, tak wiec nie narzekam.
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~Jaaa [5.173.233.*]
    A ja obstawiam że sprzedały 4mnjejsze fundusze i kilku drobnych
    NN jest w akcjonariacie od dawna i kupiło drożej. Więc nie sprzedadzą że strata dla swoich inwestorów. NN jest jednym z niewielu banków DMow czy funduszy które nie stało za jakimiś wałkami i oby tak zostało.
    NN OFE i NN Life mialo razem ponad 9%, wiec juz widac ze albo sie wysypali albo sprzedali czesc akcji. I w sumie jesli chcieli wywalczyc wyzsza cene to nie wiem po co mieli by oddawac. Nawet jesli im zsotanie 5%+, to wyzsza cena bedzie tylo dla obecengo pakeitu
    Ja mam i nie oddam po 54,25 min 60 a czy nn się wysypało to się dowiemy 3 .10 bo do tej daty muszą podać komunikat
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~spaniard [5.173.42.*]
    Oddasz za tyle ile ci da:)
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~abox [83.144.73.*]
    Trochę to wygląda tak jakby NN sprzedało w zaproszeniu. Kilka zgapionych funduszy woli oddać teraz i nie czekać na squiz out.
  • Re: NN na pokładzie Autor: ~spaniard [5.173.42.*]
    Czas to pieniadz
[x]
CIECH -0,38% 53,00 2023-11-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.