• Sytacja na ROAD Autor: ~Maklerrrr [31.61.184.*]
    31,653 followers
    #116 in wishlists

Obecnie dane ze steam wyglądają bardzo dobrze, liczby się zgadzają i rosną :)
    Kurs zachowuje się "bliźniaczo" podobnie do DRAGO przed premierą Gas Station Simulator.
    Warto zwrócić uwagę że nasze wskaźniki przed premierą wyglądają dużo lepiej niż GSS.
    Osoby które zakupiły akcję Road "pewnie" wiedzą że do premiery, jak i po dane ze Steam będą dużo wyższe niż w przypadku gry GSS od Drago.
    Mała podpowiedź z mojej strony (prywatne dywagacje) trzymać "papier" jakże cenny w swoich portfelach, chwilę poczekać i będzie dylemat sprzedawać już (15%) czy czekamy na więcej:)
    Z moich prywatnych obserwacji zachowania kursu Road/Movie Games najlepsze dopiero przed nami.
    Grubszy kapitał rozgrywa "bliźniaczo" obydwie spółki praktycznie równocześnie.
    Jaki z tego morał?
    Na jednej i drugiej spółce najlepsze przed nami !
  • Re: Sytacja na ROAD Autor: ~Analizator [185.14.29.*]
    Drago przed premierą i odpałem GSS osiągnęło dla uproszczenia kapitalizacje około 42mln przy 40 ziko na akcje. W Road na dziś kap 32,5 mln, wydaje sie jest jeszcze 35% zapas przed premierą Alaskana . Czy od 30 ziko zaczniemy zabawę w nakręcanie się licznikami steam, nie wiem . Ktoś wygra a ktoś dostanie po łapach. Road zapowiada się w mojej ocenie lepiej, pozdro szulerzy:)
  • Re: Sytacja na ROAD Autor: ~Maklerrrr [31.61.184.*]
    Statystyki są dla koneserów:)
    Dobranoc.
  • Re: Sytacja na ROAD Autor: yarecky_inv [5.173.32.*]
    No ok, ale na Drago nikt się nie spodziewał takiego wielkiego sukcesu gry. Stąd zresztą gwałtowny wystrzał po premierze. Tutaj powinno być inaczej, już teraz powinna się zacząć ostra jazda w górę. Dziwne zachowanie kursu, aczkolwiek otoczenie jest niesprzyjające, może to jest przyczyną.

W każdym razie jestem w szoku, że kurs utrzymuje się na obecnych poziomach (CAP na poziomie 30 baniek), zwłaszcza po ostatnich filmach i komentarzach na youtube. Nie wiem, czy Road w ramach marketingu zainwestowało w fakowe konta, czy to są prawdziwe opinie, ale są przytłaczająco pozytywne, zwłaszcza w porównaniu do komentarzy sprzed ok. roku, gdy pokazywano wcześniejszą wersję gry.
    Ale jeśli kurs dalej będzie się utrzymywał na tych poziomach, to przynajmniej nie mam dylematu czy trzymać cały pakiet akcji do premiery. Premiera musiałaby być totalną tragedią, żeby obecny kurs został uznany za zbyt wysoki. Więc ryzyko minimalne, potencjalny zysk spory. Komfortowa sytuacja.
  • Re: Sytacja na ROAD Autor: ~Zwyrodnialec [85.221.153.*]
    A ty kupujesz tanio czy drogo? Lepiej zbierać na niższych poziomach niż na wyższych. W czyim interesie jest żeby kurs był wysoko? Zbieraczy? Napewno nie.
  • Re: Sytacja na ROAD Autor: ~Free [78.8.38.*]
    No ja też jestem zdzwiony, jak patrzę na te filmiki i komentarze ale skoro dają zbierać poniżej 22 zł, to cóż moge zrobić? Codziennie dokładam sobie coś do koszyka.
[x]
ROAD 0,00% 7,38 2026-04-30 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.