• Zakupy ukończone !!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Dziękujemy wszystkim uczestniczącym w sprzedaży...
    Wiecie dlaczego ATS urośnie???
    SĄ trzy powody:
    - Będzie emisja, niestety wszyscy zainteresowani tanim kupnem obejdą się smakiem.
    NIE BĘDZIE EMISJI PUBLICZNEJ !!!!!! :-) A na kogo będą to się dopiero zdziwicie...
    - Kolejna kwestią są:
    projekty, które zostały ukończone i złożone do odpowiednich organów w celu pozyskania dotacji na inwestycję, której kwota przekracza 25 mln. zł.
    - trzeci powód jest mniej istotny, chodzi oczywiście o odszkodowanie. Choć wszyscy wiemy, że wszystkie procedury nie zajmują tydzień.

Uważam, że 1 powód wami wstrząśnie.
    jakieś pytania ???
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~piter [77.249.197.*]
    do ilu wzrosnie w najbliższych miesiącach?
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    pierwszych większych wzrostów spodziewam się po info.
    Aczkolwiek kupuje się plotki, a na faktach się zarabia.
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~anty ats [79.190.209.*]
    Myślę, że do końca stycznia 1zł pęknie.
    Z gówna bata nie ukręcisz.
    pzdr
    I tacy myśliciele na forum są potrzebni.
    Też pozdrawiam
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~luki balboa [89.74.33.*]
    to jak takis madry to napisz kiedy bedzie rozprawa dotyczaca odszkodowania
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~do wizjoner [89.78.248.*]
    i znowu pojawil sie parszywy, smieciowy naganiacz
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~ryzyk_fizyk [78.8.220.*]
    Wszystko pięknie, ale... jak tak spojrzeć wstecz to zawsze wybycia z właśnie ukształtowanej formacji były... dołem. Obym się mylił. Bo mam.
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~Rezydent42 [89.75.72.*]
    CHIŃCZYCY ZAINWESTUJĄ W EUROPIE!!! ATLANTIS WYBUDUJE ELEKTROWNIE WIATROWE!!!
    Zaskoczeni boomem na elektrownie wiatrowe
    Redaktor: Administrator

Specjaliści twierdzą, że potrzebne jest szybkie zwiększenie mocy wytwórczych zakładów produkujących elektrownie wiatrowe. W przeciwnym wypadku, niedobór urządzeń na niezwykle dynamicznie rowijającym się rynku energetyki odnawialnej może spowodować znaczny wzrost cen.

Antonio de Almeida – szef Energias de Portugal – uważa, że rozwój tej dziedziny energetyki będzie nadal postępował, jako że jest ona ciagle atrakcyjną alternatywą dla konwecjonalnych źródeł energii.

Wg specjalistów od rynku energii producenci turbin wiatrowych nie przygotowali sie na tak duży popyt, gdyż do tej pory energetyka odnawialna byla traktowana jak egzotyka. Teraz, kiedy urządzenia do produckji zielonej energii osiagneły status technologi dojrzałej, niezawodnej i atrakcyjnej finansowo coraz więcej firm chce inwestywać w eko-branży.

Należy liczyć, że do największych producentów skupionych w USA i Europie dołączą niebawem Chiny z ogromnym przecież potencjałem ekonomicznym i ludzkim.

Wnp.pl

• Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~grubas [213.158.199.*]
    Słuchajcie energia odnawialna to przyszłość i basta
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~Rezydent42 [89.75.72.*]
    ATLANTIS CORAZ BLIŻEJ WYBICIA W GÓRE!!! W TĄ SPÓLKĘ WARTO INWESTOWAC!!!
    Trion zainwestuje w elektrownie wiatrowe
    Redaktor: Administrator
    Grupa Trion, do której należą m.in. specjalizujące się w stolarce budowlanej Humdrex, Synergis, Intur oraz działający w segmencie konstrukcji stalowych Orion+, zamierza zainwestować w nowy biznes.
    Chcemy być dostawcą infrastruktury dla operatorów farm wiatrowych. Uważam, że rynek elektrowni wiatrowych w Polsce jest bardzo perspektywiczny — mówi Marek Grzona, prezes Trionu. W planach jest nawiązanie współpracy z podmiotami z segmentu odnawialnych źródeł energii. Obecnie Trion prowadzi zaawansowane rozmowy z jedną ze spółek, która jest zainteresowana inwestowaniem w tej branży. Niewykluczone, że jedną z opcji będzie przejęcie.

Marek Grzona przyznaje, że do końca roku wydatki inwestycyjne grupy wyniosą łącznie ok. 10 mln zł.

Puls Biznesu
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~frucki [78.154.82.*]
    ŻE wypali w górę to wiadomo nie wiadomo kiedy
    A co Ty taki niecierpliwy jesteś ??
  • Re: Zakupy ukończone !!!! Autor: ~smakosz [89.79.134.*]
    uważam, że pan wizjoner ma wiele tajemnic. rozmawiam z nim nagg już od długiego czasu, a najzabawniejsze jest, że wiedział o komunikatach, które były ogłoszone pod koniec 2008 roku. dzięki niemu zarobiłem wiele kasy. teraz też mu ufam i to się dla mnie liczy, a bie całe stado tych naganiaczy. Jak dla mnie kolejnym zaskoczeniem przyszłej hossy i jej liderem będzie atlantis...sami zobaczycie, ja jestem wlepszej sytuacji ja już wiem :)
[x]
ATLANTIS -4,58% 1,46 2026-05-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.