Ale po drodze zarobili ile, ile milionów jest w zapasach i kapitale zapasowym? Na 10 lat straty by im starczyło.
Przejściowe problemy - strata po dwóch kwartałach.
Wizerunkowa katastrofa to owszem, konflikt akcjonariatu-owszem, okłamywanie akcjonariuszy przez Prezesa też prawda, ale spółce daleko bardzo do bankructwa. Tylko przydałoby się żołędziowi stery odebrać, ale na to jesteśmy za mało albo musimy poczekać.
On sterów nie odda
Po wyrokach negatywnych dla Olewskiej (inaczej nie będzie) Żołądź urośnie jeszcze bardziej i że swoimi wujkami będzie robił to co robi czyli kasę dla siebie i swoich
Ciekawe ile przytuli sędzia i mu odpali
Te zapasy, zyski , kasa w kasie a kredyty bieże = lipa
To już nie ma znaczenia , liczy się przyszłość a ona jest niewiadoma, zero GPW główny, zero dywidendy , zero komunika cji z akcjonariuszami
Widzimy się na 8 zeta
Za dużo zarobili i zbyt dobre perspektywy dla rynku złota by kurs spadł poniżej 40 zł. Obecny spadek to zwykła spekulacja wykorzystująca negatywny sentyment na tej spółce. Ponadto patrząc na obroty to widać kto tu gra - młodzież co przeznacza do zabawy 2-3 tys zł. Właśnie wyszli ze stratą.
Dnia 2023-10-05 o godz. 20:35 ~Wielebny napisał(a): > Złoto spada > > Jak się nie zatrzyma to Mns biorąc kredyty i jes,vze sprzedając poniżej kosztów to w 3Q znowu strata i witaj jednocyfrówka
a masz jakiekolwiek wątpliwości że III kwartal będzie na minusie? Bo ja nie.
Ktoś tu pisze że zbierają z rynku żeby mieć większość = totalna bzdura
Wszystkie akcją zebrane z rynku nic nikomu nie dają, ponieważ decyduje Bafago a tam tych dwoje idio tow ma po 50%
Bafago 522 400 szt Jarosław I Agnieszka po 50%
Pozostali
517 700 szt
Musi się ktoś wyłożyć w Bafago
Mój typ to Olewska
Jarosław sprowadxi kurs do jednocyfrówki a Olewska nie dostanie nic na konto ponad to co z ustawy
A Jaruś będzie z rodziną drenowały spółkę na miliony aż Olewska zmiękcza ie i odda mu akcje z Bafago np. Po 100 zł
Tak to widzę
Ktoś tu komuś stery odbierze w końcu i to za czapkę drobnych. Zauważcie że w miesiąc zmienia właściciela ok 10000 akcji - to jeden procent przy milionie wszystkich. Ile procent trzeba, by jedna ze stron zyskała przewagę na WZA? jeden procent akcji wisi non stop na zleceniach za 1,3 mln Ten impas kiedyś się skończy. Ja czekam, bo nie boli mnie zamrożona kasa Za 8, jak będzie, to dokupię. to już będą drobne za potężne uśrednienie. Ćwiczę cierpliwość. Przydatna rzecz na giełdzie Mam świadomość że to może być droga lekcja pozdrawiam