• Zabawne Autor: ~Maruda [5.173.210.*]
    Mam średnią 0,075 a i tak od miesięcy nie da się wyjść ze śmiecia nawet na zero.

Patrząc po wykresie powinna już być tak samo szybka podbitka i szybki spadek. Co to za najgorszy śmieć, w co ja wlazłem…
  • Re: Zabawne Autor: ~Lauri [37.248.160.*]
    Patrząc na arkusz widać, że zlecenia są odległe, ale gdyby rosło to pewnie będzie zasypane znów
  • Re: Zabawne Autor: ~Lauri [83.10.217.*]
    Poza tym widzę, że ruch na forum umarł. Nikt już praktycznie nie pisze. Stara gwardia tu chociaż jeszcze jest?
  • Re: Zabawne Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Trudno spodziewać się ruchu na forum jak nic się nie dzieje. Ruch się zacznie wtedy gdy zacznie rosnąć a w końcu zacznie bo spadać już nie ma z czego i nie ma powodu . Wiem że zaraz napiszcie że nie ma powodu do wzrostu ale ja jestem optymistą. W końcu musi zacząć się coś dziać
  • Re: Zabawne Autor: ~rekinado [5.173.148.*]
    Też myślę, że coś ruszy do góry jakieś info mam nadzieję wyjdzie jeszcze przed raportem kwartalnym i będzie przynajmniej podbitka...ale jak nie wyjdzie nic sensownego, to ze szkoleń(które też chyba bardzo słabo wyszły w poprzednim raporcie z tego co pamiętam) tu nic nie będzie i możemy polecieć jeszcze w dół czego sobie i Wam drodzy czytelnicy nie życzę.
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.