Witam wszystkich!To prawda że ruch był dzisiaj niewielki, ja niestety nie uczestniczylem w dzisiejszej sesji,a szkoda bo można bylo trochę dobrac...Co do ATS to wzrosty będą napewno jednak widzę że kilku dupków spanikowalo i oddali za bezcen no cóż ich strata!
A kto zaniżył kurs na sam koniec????To nie dupek to nie leszcz on zrobił to celowo!!!!!! to byla zaplanowana strategia!!!!!!! i udalo się zaniżył po to żeby jeszcze taniej kupic!!!!!!
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚC ATS BEDZIE SZEDŁ DO GÓRY NIE ODDAWAJCIE PAPIERU ZA BEZCEN TAK JAK PISAŁEM JUŻ NIEDLUGO REALNA CENA 1,90-2,05.
Pozdrawiam.
od jutra niech kazdy kupi po 1000papiera i kazdy po 1 grosz wyzej to dojdziemy do ilu????
przeciez jednostkowo 1 grosz(1000groszy) to tylko 10zl:)
i co Wy na to?
Rezydencie...powiedz czy naprawdę sądzisz, że urośnie do 2 zł ???
Jeśli tak sądzisz to jesteś w błędzie...już niedługo morze informacji ze spółki...wiem co piszę
bo gdybym nie wiedział to na dzień dzisiejszy nie posiadałbym 569 tyś akcji tej spółki zapłaciłem bardzo mało...znam jeszcze paru co mają łącznie 3,5 mln. akcji
i powiem Ci jedno na tej spółce rodzi się coś wielkiego o silnych podstawach.
I wierz mi lub nie ale 2 zł. nas nie interesuje. TO nie jest spekulacja, to inwestycja w przyszłość, a ja widzę akcję po cenie dwucyfrowej..z resztą nie tylko ja...przyznaję że cięzko będzie przebić drobnych krótkoterminowych graczy, ale jak infa się pokażą to i im się miło zrobi...bo po co oddawać kurę, która zacznie znosić jajka :-)
pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy. Jeszcze będziecie dumni z Atlantisa.
A naganiacze na spadki niech mówią swoje :-)
Wizjoner kiedy zaczęła się bessa i wtopiłam dużą kasę to dobiła mnie strata na Atlantisie. Wyszłam i powiedziałam mam go dość. Dzisiaj kupilam. Obys mial rację!
a baterie w tej szklanej kuli wymieniłeś? trzymam to g... i jak tylko będzie powyżej 1,6 to sprzedaję.... a o 2 zł to zapomnij! Spółka ma rating D!!!! Wiesz co to oznacza? skąd weźmie kasę? widzę sporo analogii do FONa... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Czasem kura nie zdąży znieść jaja, bo padnie....
a co Wizjonerku z Centrozapem? po ile się zapakowałeś :)))))))))))))))))
obydwie inwestycje ci nie wyszły.... to po co w ogóle piszesz jako pseudo specjalista - lepiej napisz wprost, że jesteś naganiaczem...
Do "INKA" w styczniu i lutym tamtego roku to były dobre czasy do zarobku na Ats.
Jeśli wyszłaś w styczniu to współczuje :-(
Do " do wizjonera" cieszy mnie Twoja obecność przyznam nawet, że gdy czytam Twoje posty ...to pojawia się na mej twarzy uśmiech :-) miło jest mieć na forum osobę, której już wkrótce
będę mógł powiedzieć - A NIE MÓWIŁEM ???
Jak dla mnie to możesz sprzedawać swoje akcję, tylko później bez lamentu.
TAk byłem w centrozapie...ale tam za dużo jest leszczyny i byłem tam sam :-(
Kupowałem już w styczniu przygotowywałem się pod znaczące umowy...ale nie wyszło tak jak myślałem...miałem średnią 61 a sprzedałem w granicach 64-65. Wiem to nie były takie cuda jak na krośnie, pepeesie czy ostatnio na beefsanie :/ ale straty nie miałem i żadko je mam. Możesz mi nie wierzyć ale tak właśnie jest :)
Co do ratingu to za dwa lata o tej porze zobaczysz AAA Nie wierzysz ??? to zobaczysz :-)
Co ja będę z tego miał ??? będę muskał swoje ego, że miałem rację i ta satysfakcja mi wystarczy :)
A skąd Atlantis weźmie kasę?? JUŻ PISAŁEM poczytaj w historii.
NIe jestem naganiaczem...każdy może robić ze swoimi pieniędzmi co chce, każdy ma swój rozum...jeżeli ktoś mi zaufał to na pewno się nie zawiedzie. Jeśli pójdzie coś nie tak to napiszę abyście sprzedawali...a wówczas ten kto mi zaufał raz, to zaufa i drugi.
Do Wizjonera.
Gdybym tak się obkupił, też bym pocieszał się na forum.Nie wiem jaka jest sytuacja spółki - podejrzewam, że Pan do końca też nie. Blado to widzę. Póki co podaż dławi wszystko powyżej 1,5 zł. Jedynie to okno cenowe i dłuuuga biała świeca z 15 grudnia 2008 blokuje misia
Uważam, że ta spółeczka to ściema. Obiecanki - cacanki a głupiemu radość. Ale co tam, dałem się nabrać (chciwość jest straszna :( ). Zobaczymy, może ma Pan rację
Tak na marginesie to powinien być to portal pirotechników lub kosmonautów. Co drugi wątek to "ODPAŁ LECIMMMMMY!!!"
jeśli wizioner posiada tyle akcji to nie pozwoli na spadek kursu bo będzie miała same straty , raczej podciągnie kurs do 4 PLN i sprzeda i zniknie z forum tak to już bywa z naganiaczami :)
Barack Obama zapowiedział stworzenie agresywnego dwuletniego planu , który ma ożywić gospodarkę USA. Jego zdaniem szybkie decyzje są niezbędne by uchronić Amerykę przed spiralą gwałtownych spadków cen.
1. Odbudowa infrastruktury;
2. Modernizacja szkół;
3. Rozbudowa alternatywnych źródeł energii - uniezależnienie od obcych źródeł surowców
Energia, praca i produkcja
W tej dziedzinie jest kilka pomysłów, które być może trzeba będzie wprowadzić w przyszłości – są to fundusze na rozwój technologii i innowacyjności rodzimych przedsiębiorstw. Taka pomoc, jeśli tylko nie posłuży stworzeniu ukrytego bezrobocia, może być bardzo efektywna. Jednakże na ten pomysł również mają zostać przeznaczone znaczne kwoty z budżetu państwa. Czarnoskóry senator chce także dać 15 mld $ rocznie na stworzenie 5 milionów nowych miejsc pracy w sektorze alternatywnych technologii energetycznych. Chce przedłużyć ulgę podatkową dla przedsiębiorstw działających w tym sektorze. Rozwiązanie to jest bardzo skuteczne, lecz nie jest żadnym nowatorskim pomysłem Obamy. Odpowiednie przepisy zostały wprowadzone w 1992 roku w ustawie o energii (Energy Act). Rynek alternatywnych technologii potrzebuje bardziej ustanowienia tych zwolnień podatkowych na stałe, bez możliwości dowolnego ich znoszenia bądź wdrażania.
Pozdrowienia dla LESZCZY którzy oddają...byle więcej!!!