• Walka o akcję trwa Autor: ~Olo [31.61.184.*]
    Zaczynamy zabawę w dniu dzisiejszym $$$$$$$
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~Free [78.8.182.*]
    Po obejrzeniu ostatnich filmików i grafik, stwierdziłem, ż jednak chce mieć więcej akcji. No ale niestety jakoś ci zaniżający dzisiaj z mniejsza para zrzucają akcje. Ciekawe czy jeszcze zejdą poniżej 22 zł?
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~Karol [5.173.17.*]
    Do premiery będzie kurs coraz wyższy. Po premierze wystrzeli. Ta gra będzie wielkim HiTem. Wyglada coraz lepiej. A wiadomo że w demo nie ma wszystkich funkcjonalności. Ja też dobrałem.
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~realnie [5.173.26.*]
    Ta marzenia, wszyscy rwą akcje aż łogień z zada tr,eszczy, po 1 szt, ileś waćpan dziś dobrał? 2 szt? ( słownie: dwie)
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~Free [78.8.182.*]
    Obrót z rana porównywalny do tej z całej wczorajszej sesji, więc jak na Road ok.

Tutaj nie ma jak wziąć większej ilości bez podbijania kursu, dlatego jeżeli gra okaże się sukcesem, to bardzo szybko tutaj ładnie kurs urośnie jak na Drago.

P.S.
    Jak znasz sposób brania większej ilości bez podbijania kursu to gratuluję:) Ja jestem typem łowiącym do koszyka, czyli ustawiam się nizej i czekam aż wpadnie. Już od kilku lat przestałem się bawić w branie akcje poprzez podbijanie kursu, bo taka niecierpliwość czasami kosztuje sporo procent, szczególnie jak na rynku ejst trend spadkowy.
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~Ok [69.30.242.*]
    Zawsze to samo, nie chcą po 22, 25 pekacem będą brać po 35. Już wiadomo że giera hit
  • Re: Walka o akcję trwa Autor: ~ytu [194.242.62.*]
    ok
[x]
ROAD -1,37% 7,20 2026-05-15 09:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.