• Dzieje się :) Autor: ~oze [31.61.248.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/POLSKA-GRUPA-FOTOWOLTAICZNA-SA-Wniosek-Akcjonariusza-o-umieszczenie-okreslonych-spraw-w-porzadku-obrad-Zwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-Akcjonariuszy-zwolanego-na-dzien-23-pazdziernika-2023-roku-8618860.html

2ND Square wnosi o dodanie do porządku obrad wejscie przez PGF na drogę sądową z byłym prezesem :)

To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że zaczęły sie porządki w grupie i żadne złodziejskie zachowania nie będą juz tolerowane ... :)

Pytanie czy Wrona też wyleci ....
  • Re: Dzieje się :) Autor: ~takaPrawda [31.60.230.*]
    ja myślę,że jest na odwrót...to prezes nie chciał uczestniczyć już dłużej w machlojkach a,że mieli na niego haki to teraz je użyją.Mysle,że podobnie jest u wrony tylko on cały czas z nimi gra.
  • Re: Dzieje się :) Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Problem polega na tym że Ty nie myślisz .. gdybyś czasem włączył myślenie to nie wypisywałbyś aż takich bredni
  • Re: Dzieje się :) Autor: ~Boze [31.0.83.*]
    Odezwał sie gość, który z duma obwieszcza światu, ze jest przyspawany do tego papieru już kilka lat i kolejne kilka lat będzie trzymał. Inflacja zeżarła wartość pieniądza. Realnie jest na mega stracie, będzie jeszcze na większej. Ale jest dumny. Dumny i myślący.

Na takich ludzi patrzy sie z politowaniem.
  • No Dzieje się :) Autor: ~ićpan [91.201.123.*]
    Truchło ma problem złotówkę przekroczyć.
  • Re: No Dzieje się :) Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Poczekam aż szort odkupi to co wywalił w rynek... 4mln akcji

Gdy tu będzie 10zł za akcje to będę miał grubo ponad 1000% zysku.

Więc mogę i 10lat poczekać bo wtedy będę miał 100% rocznego zysku, więc może być i inflacja 25% gląbie... Przez cały ten okres.

To jest właśnie różnica myślenia pomiędzy inwestorem a groszolapem co cieszy się bo mu 100zł zysku wpadło ... Tyle że na drugiej pozycji mu poleciało o 1000zł w dół i tego już nie bierze pod uwagę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: No Dzieje się :) Autor: ~bokizrywac [45.121.208.*]
    Dnia 2023-09-28 o godz. 11:50 ~oze napisał(a):
    > Poczekam aż szort odkupi to co wywalił w rynek... 4mln akcji
    > >
    > > Gdy tu będzie 10zł za akcje to będę miał grubo ponad 1000% zysku.
    > >
    > > Więc mogę i 10lat poczekać bo wtedy będę miał 100% rocznego zysku, więc może być i inflacja 25% gląbie... Przez cały ten okres.
    > >
    > > To jest właśnie różnica myślenia pomiędzy inwestorem a groszolapem co cieszy się bo mu 100zł zysku wpadło ... Tyle że na drugiej pozycji mu poleciało o 1000zł w dół i tego już nie bierze pod uwagę

buahahahhahahahah

a jak będzie 100 zł za akcje to ile będziesz miał zysku?

Poczekasz 10 lat a nawet 100 lat na te twoje 10 zł, tutaj szklany sufit to 1,50 a głąb bredzi o 10 zł hahahaha
    Bardzo jestem ciekaw co będziesz bredził za rok o tej porze jak rzekomy zwrot akcji niczego nie zmieni i dziad dalej będzie koło złotówki? Jaką bajkę wtedy wymyślisz? Na razie spokojnie poczekamy tak na okolice 10 listopada bo wtedy powinno się znowu pojawić jakieś dmuchane espi przed raportem i jak znowu będziesz latał z pełnym pęcherzem i majaczył o milionowych zyskach związanych z tym espi :)
    Człowieku ty jesteś definicją nawozu giełdowego i porażki długoterminowej.

• Re: No Dzieje się :) Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Za dwa lata będę cytował te twoje wypociny i to będzie lepsze niż stand up :)
  • Re: No Dzieje się :) Autor: ~jurbul [89.231.219.*]
    dzieje sie .wlasnie sie zaczelo .czekac na 68gr
  • i dziecko dalej nie wie co się dzieje Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    trzymaj sie daleko od Dąbrowy Górniczej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
  • Re: i dziecko dalej nie wie co się dzieje Autor: ~nn [5.173.156.*]
    ooooo!!!! znowu party na plebanii się szykuje????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.127.*]
  • Re: i dziecko dalej nie wie co się dzieje Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    Dnia 2023-09-28 o godz. 16:12 ~oze napisał(a):
    > Z chęcią przyjadę i obije ci morde :)

O to widzę, że Kolumbów Bratnego czytałeś
[x]
OZECAPITAL -4,35% 0,44 2025-11-14 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać