• Jest espi- układ Autor: ~Noniewiemniewiem [85.221.137.*]
    Jw
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~greg [188.146.250.*]
    Czyli źle czy dobrze Napisz coś więcej
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~AliBaba [5.184.203.*]
    Wierzyciele zostaną spłaceni poprzez sprzedaż akcji rafako
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~Jacek [90.156.89.*]
    A dalej co?
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2023-09-27 o godz. 19:04 ~Jacek napisał(a):
    > A dalej co?

ostatni gasi światło. A co ma być, żadnych ruchomości i nieruchomości, zdolności kredytowych, ludzi, więc co ma być? jak myślisz?
    Pewnie będą budować EA :))
    A kasy z deinwestycji i układów nie starczy nawet na spłacenie wierzycieli w połowie. Przez tyle lat kombinowania z sanacją, układami (nie spłacanymi ) odsetek urosło ogrom.
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~thiago [79.191.171.*]
    spokojnie czekam na to genialne rozwiązanie .......od czerwca b.r.
  • Re: Jest espi- układ Autor: ~alecyrk [83.29.127.*]
    Dalej nic się nie dzieje na śmieciu buuuhahaaaaaaaaaaa
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Samik widzicie, ENDE ! nawet jak ktoś nic nie kuma z tego info, a ma trochę "oleju" w głowie, to domyśli się że to info to TRAGEDIA !! dlaczego zapytacie? wystarczy pomyśleć, gdyby to info miało choćby jakiś mały, malutki plusik, to Spekulanty i inne Chamycyniki już by piały z zachwytu, a tu CISZA, bo o czym tu pisać jak to tylko układ o LIKWIDACJI poprzez wyprzedaż wszystkiego co się da, byle by w części zaspokoić wierzycieli, a że to trwa tak długo i jeszcze potrwa trochę, to logiczne, bo likwidator bierze po DZIESIĘĆ tysi za miesiąć, więc gdzie mu się śpieszy :))) Mustafa, kupiłeś ten klej i pędzel? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~iNWESTOR [81.15.244.*]
    Mustafa miał wszystko skupić za grosze :) ja tylko przypomnę, wszystko po woli lecz systematycznie zmierza do końca obrotu PBG na GPW. trochę dłużej niż minimalne terminy, ale jak to napisał aqwert
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~Mustafa [5.173.127.*]
    Inwestor ty razem z tym aqwertem może się umowcie gdzieś zrobisz mu dobrze a on tobie buhahaha . Giełda nie jest dla was dzieciaki . To zabawa dla twardych graczy hihi
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~Spekulant [37.47.174.*]
    Witam pisałem wiele lat temu na dniach zawieszenie w tym roku pisałeś że end w lipcu za dwa dni mamy październik jak tak dalej pójdzie to ta spółka przeżyje nas wszystkich hehehe
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~Spekulant [37.47.174.*]
    Uu coś mi się pozamieniało aqwert pisał nie ja że na dniach zawiesza ile to już było lat temu ?:)
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Panie Spekulant, a gdzie pana kolega Spokojny? Spokojnie naganiał na kupno i spokojnie sprzedawał a jak się już pozbył smiecia to znikł :)) A pamiętam jak cena jeszcze oscylowała 0,10 - 0,15 gr to na wyścigi informowaliście jak to kupujecie co chwilę papier :)))))

A tu wynik perełki budownictwa

Biorąc pod uwagę powyższe w okresie pierwszego półrocza 2023 roku PBG odnotowało stratę na poziomie operacyjnym w wysokości około 157,7 mln zł.  !!!!
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~chamcynik [88.156.215.*]
    to jak z tą robotą w budzie, bierzesz? bo na giełdzie to się nnie znasz, z resztą wszyscy tak mówią, zainteresuj się nejudacznkiku
  • Re: Jest espi- jest źle. Autor: ~aqwet [195.14.27.*]
    Może się i nie znam, ale na PBG się poznałem :))
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.