Spokojnie ustawiamy zlecenia i czekamy na akcje prezia i mopsu jego :) dziś weszły pakieciki ładnie jutro wejdą kolejne nam :) do końca roku sporo jeszcze wejdzie i dokupimy po dobrej cenie :) powoli zbieramy czekając nic wyżej nie biorąc :) grunt preziowi się pali a my mamy sporo czasu :)
To co nałykali się powyżej 6,20 zł musza teraz oddać po 5,50 zł :) niema że boli :))) czekamy spokojnie aż wejdzie ............i nie tykać nic wyżej :)
Czekam Janko też :) mam nadzieje że jutro bądź w piątek wejdzie po tej cenie co piszesz ..............a może i po wynikach nawet jak będa słabe to wejdzie na luzie .
Siema Mark :) spokojnie powinno wejść muszą przesypać sporo akcji z wora do wora a więc jest mega okazja do zebrania akcji niżej :) czekałem spokojnie bo wiedziałem że będzie dużo niżej jeszcze i to przed wynikami samymi zawsze takie akcje są i to sie potwierdza zawsze :) a więc grzechem byłoby nie wykorzystać tego :) doświadczenie nigdy sie nie myli :) zlecenia przygotowane pod ..................:)
Czołem towarzysze czyli co jutro kulminacja widzę hehe więc czekam z wami też i oby się udało bo arkusz wygląda jak ser szwajcarski hehe i będzie szybkie potem Up ............
Witamy starą załogę :) nie inaczej jest mega okazja do .............i trzeba to wykorzystać bo więcej już nie będzie od paźdżiernika zacznie się .......................a więc oby tylko jeszcze udalo sie napełnić pełne koszyki potem pozostanie tylko powolne skupowanie bo nie będzie od kogo już brać .Tak więc czekamy panowie i liczmy że rynek nam jutro będzie sprzyjał tak jak dziś :) bo potem powrót będzie mega szybki jeden strzał i na szczytach znów :)
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /mały/jaroo/knif /azatem /viking /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha:)))
Dobre Janko i to jeszcze będzie dziękował , zrobił interes życia jak widać hahaha :)) ale cóż takie les............też muszą być inaczej byśmy nie zarabiali .Jak to mówiaąprzyroda słaby musi odpaść czyli brak wiedzy zawsze kończy się ze stratą nauka niestety kosztuje hehe a jak się nie chciało uczyć wcześniej to teraz się płaci hehe
Mi takich nigdy nie było szkoda :))) malutki cezarek musi się sporo jeszcze uczyć jak widać :))) a jutro będzie kolejna lekcja dla niego oczywiście płatna :))
To się nazywa lekcja pokory hehe frycowe za młodego trzeba płacić nie ma zmiłuj się ! giełda to nie piaskownica dla dzieci i weryfikuje każdego bez wyjątków !
Dnia 2023-09-27 o godz. 15:29 ~Mocny napisał(a): > To się nazywa lekcja pokory hehe frycowe za młodego trzeba płacić nie ma zmiłuj się ! giełda to nie piaskownica dla dzieci i weryfikuje każdego bez wyjątków !
Dokładnie taki mały cezarek jest tego najlepszym przykładem gdzie jest leszczyka miejsce :)
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha
Dnia 2023-09-27 o godz. 21:21 ~Jw napisał(a): > Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha
Brawo koledzy jechać po tym troluuu z Mopsu Bps widać że nogami przebierają na peronie 2 zl hahah
Tak ma być każdy wie kim jest ten wielonik z Mopsu Bps płatny naganiacz Prezia! Jest już spalony od 2 lat gdzie wyje 24h na dobę na peronie 2 zł jak pies haha kundel niech wyje bo tylko to mu pozostało. A my czekamy może jutro wejdzie niżej jeszcze, coś. I oby...
No panowie pozostało 2 sesje do wyników a więc może dziś sie uda coś kupić niżej :) czekamy spokojnie powinno coś wejść :) No i ciekawe co z przejęciem :)
Panowie i panie nie kupujemy powyżej 2,20 nie damy preziowi zarobić.... jestem pewien ze jutro spadnie do 3 zł a w poniedziałek do 2 zł... A 1 kwietnia 2024 będziemy bogaci ja i ted :)
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha..
Brakło akcji do sypania Jaka szkoda :) no nic poczekamy sobie na akcje prezia i Mopsu Bps niżej mamy sporo czasu jeszcze :) jutro wyniki a więc zobaczymy co tam w trawie piszczy....
Powyj sobie wieloniku ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca /ob.sr.an.iec /itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha :)))