Wiem Compremum to jest bardzo zła spółka czy w związku z tym możecie sprzedać swoje akcje po 2,20 zebrało się już prawie 14k na kupnie. Wam będzie lżej bez tych złych papierów a inni sobie kupią... z góry serdecznie dziękuję!!
Dnia 2023-09-26 o godz. 19:50 ~Marek napisał(a): > Wiem Compremum to jest bardzo zła spółka czy w związku z tym możecie sprzedać swoje akcje po 2,20 zebrało się już prawie 14k na kupnie. Wam będzie lżej bez tych złych papierów a inni sobie kupią... z góry serdecznie dziękuję!!
Oni nie sprzedadzą Ci nic w dół bo sami kupują po cichu, Bin, Artur i inni którym rak bardzo się tu nie podoba !! Oczywiście nie przyznają się do tego.
Nie sprzedacie mi akcji choć nie chcecie ich mieć Arturze ?
Nie widzicie ile zleceń wisi na kupnie po 2,20 ? Nie chcecie się pozbyć akcji raz na zawsze by mieć spokój ??
Na pewno będzie zły Audytor tego dopilnuje !! Lepiej zacznij już jutro sprzedaż zlecenia zakupu na 14k po 2,20 czekają pospiesz się !! Z góry dziękuję :)
Naprawdę nie macie tych marnych 14k akcji na sprzedaż po 2,20 tak tragicznej według was firmy ... ?? Arturze Binie i kto tam jeszcze ? To może wymyślcie kolejną aferę ...następne bankructwo firmy Compremum ile to ich już oglaszaliście od stycznia .. ??? Jedno więcej wam nie zaszkodzi a czas ucieka do 30.112023 już niedaleko !!
Dnia 2023-09-27 o godz. 09:45 ~Marek napisał(a): > Naprawdę nie macie tych marnych 14k akcji na sprzedaż po 2,20 tak tragicznej według was firmy ... ?? Arturze Binie i kto tam jeszcze ? To może wymyślcie kolejną aferę ...następne bankructwo firmy Compremum ile to ich już oglaszaliście od stycznia .. ??? Jedno więcej wam nie zaszkodzi a czas ucieka do 30.112023 już niedaleko !!