Teraz troszkę więcej wiadomo, chociaż mi zabrakło informacji jaka jest wartość spółki z Hongkongu albo przynajmniej jakie osiąga przychody. Chociaż ta informacja pewnie niedługo się pojawi. Skoro będą ja przejmować to zapewne za emisje dla właściciela.
Dnia 2023-09-26 o godz. 20:11 ~Marek napisał(a): > Teraz troszkę więcej wiadomo, chociaż mi zabrakło informacji jaka jest wartość spółki z Hongkongu albo przynajmniej jakie osiąga przychody. Chociaż ta informacja pewnie niedługo się pojawi. Skoro będą ja przejmować to zapewne za emisje dla właściciela.
125 miliardów dolarów do roku 2030
Jak to przełoży się na wartość akcji ? Szacował ktoś?
Każdy cwaniak opisze strategię tak, aby wszyscy uwierzyli i kupowali bezwartościowe akcje. jak przyszłość , pitolenie i tyle. Bagno i tyle , nikt poważny tutaj nie wejdzie................
Ja Ci powiem ile Sunway Network jest warta już teraz. Nie musisz czekać.
Otóż jest warta 5k PLN + 4$. Słownie piec tysięcy złotych plus 4 dolary amerykanskie.
Ta niby firma zarejestrowana w Hongkongu to fasada co można łatwo potwierdzić w Google.
5k PLN wynika z kapitału zakładowego jej filii w Polsce a za niecałe 4$ możesz sobie kupić domenę vrdialog.com do której się odwołują materiały z ich strony.
Oczywiście te 5k jako kapitał zakladowy spółki w PL to tylko ile wrzucili rejestrując ją.
Biorąc pod uwagę sama wartość jest to pewnie około 1pln + 4$