A moze nasz naczelny bezhonorowy SPADZ zwany Rapidem ktory jeszcze niedawnio wychwalal spolke pod niebiosa przy poziomie 38 zl napisal by cos ciekawego nt analizy dla GPW . MDG nie bez przyczyny zostala doloczona do zacnego grona splek gdzie beda sie cyklicznie ukazywac analizy:) Wiec spadziu zamiast opisywac swoje kulinarne fantazje o gotowaniu zaby napisz co sadzisz na powyzszy temat....:)
Po tylu latach na GPW przestałem wierzyć w bajkopisarzy takich jak ty...i mieć sentyment do spółek. Spada sprzedaje i odkupuje niżej proste. Żeby jeden mógł zarobić 10 musi stracić pamiętaj. Lepiej stracić okazję do zarobku niż kasę. A ty od 40 zł zaklinacz rzeczywistość i może przez ciebie ktoś już stracił pieniądze...
Rapid ujme to inaczej bo widze ze moderator ma dobry % od was bo kasuje moje posty co chwila ale wszystkie screny sa zbierane wiec nic w przyrodzie nie ginie.... Dobra spadziu a wiec po 1. Nie jestes u siebie w domu i nie uzywaj wulgaryzmow w moja strone 2. Napisz co sie zmienilo od poziomu 38zl przez 3 tygodnie gdzie wychwalales spolke pod niebiosa a teraz przedstawiasz w zlum swietle 3. Nie interesuje mnie czy trzymasz akcje czy nie .Inwestuje za swoje i zaden spadz bez szkoly nie bedzie mi mowil w co i na jak dlugo mam inwestowac 4. Oprocz fantazji kulinarnych o zabach gotowanych moze bys merytorycznie napisl cos o spolce:):):) Walcz spadzi ,walcz moze kupisz za 20 juz niedlugo.......ale EURO.:)