• Sypią niezle Autor: ~Rapid [5.173.5.*]
    Jw
  • Re: Sypią niezle Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    Naprawde niezle. W moim warzywniaku wieksze obroty.
    Kolega to widzę na gpw to zjadł tylko nie wiem co....hihi
  • Re: Sypią niezle Autor: ~Rapid [80.238.64.*]
    Chłopie od szczytu jest 13 zł. Gotują żabę. Żeby gawedz się nie zorientowała...
  • Rapid Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    A moze nasz naczelny bezhonorowy SPADZ zwany Rapidem ktory jeszcze niedawnio wychwalal spolke pod niebiosa przy poziomie 38 zl napisal by cos ciekawego nt analizy dla GPW . MDG nie bez przyczyny zostala doloczona do zacnego grona splek gdzie beda sie cyklicznie ukazywac analizy:)
    Wiec spadziu zamiast opisywac swoje kulinarne fantazje o gotowaniu zaby napisz co sadzisz na powyzszy temat....:)

• Re: Rapid Autor: ~Rapid [80.238.64.*]
    Po tylu latach na GPW przestałem wierzyć w bajkopisarzy takich jak ty...i mieć sentyment do spółek. Spada sprzedaje i odkupuje niżej proste. Żeby jeden mógł zarobić 10 musi stracić pamiętaj. Lepiej stracić okazję do zarobku niż kasę. A ty od 40 zł zaklinacz rzeczywistość i może przez ciebie ktoś już stracił pieniądze...
    Narazie się nie zapowiada na wzrosty. Już inaczej śpiewasz jak tydzień temu. Zmięknie ci parowa jak liznie 20....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.133.9.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Chłopie giełda jest od zarabiania. A nie od kolekcjonowania akcji. Kup se srebrne monety i zbieraj:) jesli sypią nie. Ma co się kopać z koniem.
  • Re: Rapid Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Rapid ujme to inaczej bo widze ze moderator ma dobry % od was bo kasuje moje posty co chwila ale wszystkie screny sa zbierane wiec nic w przyrodzie nie ginie....
    Dobra spadziu a wiec po
    1. Nie jestes u siebie w domu i nie uzywaj wulgaryzmow w moja strone
    2. Napisz co sie zmienilo od poziomu 38zl przez 3 tygodnie gdzie wychwalales spolke pod niebiosa a teraz przedstawiasz w zlum swietle
    3. Nie interesuje mnie czy trzymasz akcje czy nie .Inwestuje za swoje i zaden spadz bez szkoly nie bedzie mi mowil w co i na jak dlugo mam inwestowac
    4. Oprocz fantazji kulinarnych o zabach gotowanych moze bys merytorycznie napisl cos o spolce:):):)
    Walcz spadzi ,walcz moze kupisz za 20 juz niedlugo.......ale EURO.:)
  • Re: Rapid Autor: ~Rapid [5.173.5.*]
    Jak tam piracik? Dalej czarujesz ludzi swoimi głupotami?
  • Re: Rapid Autor: ~Marco [31.61.187.*]
    pirat utonął i zostawił szczątki statku na forum
  • Re: Rapid Autor: -bubu [46.204.100.*]
    pirat na Titaniku
  • Re: Rapid Autor: ~Marco [31.61.187.*]
    Jeśli spojrzymy technicznie to falaC korekty (uważam że to korekta )powinna zatrzymać się na 27.12-27.30
  • Re: Rapid Autor: ~Marco [31.61.178.*]
    Narazie zbliżamy sie powoli do 27.xx .Powinny rosnąć volumeny.Pzdr
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.