• 2 razy w MC dobieram Autor: ~Pocker [85.134.123.*]
    Średnio 1k akcji wpada. Inwestycja długoterminowa. 55k papieu juz uzbierane Pozdrawiam Ha i hejterow
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~Lukaku [37.248.202.*]
    Coś się będzie działo skoro Pocker taki proforeveren się zrobił. Przy moim skromnym pakiecie to Twój wygląda słabo , ale życzę powodzenia w dalszym zbieraniu.
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~Pocker [5.173.13.*]
    Lukasz każdy ma swoje skromne pakiety pamiętaj że średnia też się liczy a ja ją mam poniżej 2,8 zł to jest mój próg bólu do którego będę dokupywać. Pozdrawiam
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~heheh [87.199.43.*]
    Zbieraj, zbieraj. Ktoś musi trzymać kurs zanim runie poniżej 4 zeta
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~ha [79.185.47.*]
    od czasu CUDOWNYCH dwóch sesji /występ brylantynki/ nikt myślący już chyba nie ma wątpliwości co do sterowania CELOWEGO kursem ,dywidenda i wydanie w tym tygodniu ,życzę miłego wtorku
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~Pocker [5.173.13.*]
    Dla nas jest to świetna sprawa ci co zarabiaj i mają szansę wpakować kasę w for
    To to robią. Oni nawet nie zdają sobie sprawy jaka przysługę nam robią tym sterowaniem. Zawsze mnie też śmieszy jak im zabiorę pakiet jak od razu zanizaja próbując zebrać z powrotem stratę na niższym poziomie
  • Re: 2 razy w MC dobieram Autor: ~szlomi [89.64.12.*]
    Alez tu psychologiczne zagrywki stosuje tęczowy. NIKT już nie ma wątpliwości co do sterowania. hahaha mysle ze się parę osób znajdzie jednak
[x]
FOREVEREN 0,34% 2,99 2025-10-13 16:42:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.