• Czyli po podbitce Autor: ~Maniek [91.212.86.*]
    i realizacja zyskow. Pozniej kolejna i tak w kolko
  • Re: Czyli po podbitce Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    Tak, nie dali się wciągnąć w podbitke. Slabo to wróży na przyszłość. Zen_on miał rację z AT. Dużo sprzedałam mw po 12.05 ale też po 11.45
  • Re: Czyli po podbitce Autor: maskopatol [5.173.210.*]
    Fajnie, że piszesz po fakcie:)
    Ja też wszystko po 12,05 sprzedałem:)
  • Re: Czyli po podbitce Autor: ~zen_on [87.99.119.*]
    Ja tam AT, mimo że na to patrzę, to i tak nie do końca ufam (chociaż też coś sprzedałem).

Jeszcze źle nie jest, 10.30 to jakieś wsparcie, może się wybroni, jakiś popyt się tutaj pojawił. Jeśli będą sprzedawać i spadnie niżej to dalej jest 9.50 (tu wychodzi chyba gdzieś w okolicy Fibo od ostatniego szczytu) i dalej 8.80...

Nigdy za to nie wiadomo kiedy pojawi się jakiś komunikat. Póki co to widzę że pojawiło się trochę osób, które będą chciały pisać jakie to złe wyniki i że powinniśmy lecieć na 6 zł. Z wynikami wiadomo jak jest, produkt nie jest w sprzedaży, więc ja będę patrzył tylko w jakim tempie schodzą środki z dodruku akcji.
  • Re: Czyli po podbitce Autor: ~helpi [94.254.191.*]
    ... dajcie sobie spokój z AT.

Powód Spadku? Seria "I" - 180 tys .będzie wprowadzone. Ot co ...
  • Re: Czyli po podbitce Autor: finansowy_ogur [80.48.43.*]
    no ale to wiadomo było od dawna, żadna nowość i co, przychodzi poniedziałek i nagle -10%?
    ... nie ma jak "dobrze"zacząć tydzień ...
  • Re: Czyli po podbitce Autor: ~zen_on [87.99.119.*]
    Próby testu galarety? Kto to wie, i tak jak helpi pisze, często AT > AF, ale ... hmm ... ja nie jestem w stanie tu dużo przewidzieć ani po AT ani po AF.
  • Re: Czyli po podbitce Autor: ~Mizeria [91.233.18.*]
    Seria "I" to Program Motywacyjny objęty Lockup'em
    Muszę to sprawdzić.

Odnalazłem:
    Zgodnie z uchwałą nr 06/08/2020 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia z dnia 31 sierpnia 2020 r. decyzję o
    stosowaniu ewentualnego zakazu zbywania akcji serii I (lock-up) na okres nie dłuższy niż 60 miesięcy od dnia
    objęcia akcji serii I podejmie Rada Nadzorcza ... [...]

"Nie dłuższy" ... czyli może być krócej? Może!
[x]
GENOMTEC 16,91% 5,60 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.