Chciałbym kupić większą ilość akcji, ale nie da się bez podbicia kursu. Mogę kupić po cenie maksymalnej do umówienia, tylko bez przesady z ceną. Czekam na wstępne oferty tutaj, jeśli będzie odzew podam e-mail i sfinalizujemy u notariusza.
Jak to się nie da ? W obrocie jest 25.25 mln akcji. Reszta jest u 2 głównych akcjonariuszy lub nie opłacona i nie wprowadzona do obiegu.
Powodzenia w zbieraniu.
Dobrze wiesz o co mi chodzi. Nie zamierzam zbierać przez rok albo podbijać kurs już teraz. Na pewno są ludzie którzy mają większą ilość i kiszą, bo spółka jest teraz mało płynna.
A jaki miałoby to dla mnie sens? Ekonomicznego nie widzę. Jeśli chcesz wyjść ze spółki, to z chęcią ci pomogę na rozsądnych zasadach, czyli ciut wyżej niż kurs z piątku 22 września. Ale ciut wyżej. Cena debiutu mnie nie interesuje, to było dawno temu. Dzisiaj jest dzisiaj. Nie jestem twoim mikołajem. Żadne bonusy, odstępne, nagrody, odszkodowania, odsetki, nagrody pocieszenia, nagrody motywacyjne, odprawy itd. Jak potrzebujesz wyprawkę, to się zwróć gdzie indziej.
Nie kombinuj tylko kupuj to co jest bo ktoś inny Cię ubiegnie. Od nikogo tu większej ilości nie kupisz. Ludzie wolą trzymać latami akcje i czekać niż tracić od razu.