• PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Więc na nic wasze straszenie. Taniej niż ja nie kupicie a nawet po 90gr. to tu zbierzecie jakieś śmieszne ilości...

PGF zostało 16 867 100 szt. niesprzedawalnej serii D .. tak się urządzili. Inne serie są już dawno wywalone w rynek.

Brawo KNF, brawo GPW za zablokowanie tej emisji :)

Teraz mogą sobie tą serią co najwyżej ściany w kiblu powyklejać.

Wam się wydaje że akcje to można w nieskończoność sprzedawac.. takie perpetum mobile? Jak już sprzedasz to nie są już twoje i pozostaje ci się tylko przyglądać jak rynek nimi obraca :)

To do was gląby forumowe: prawnuk, podradomskijajnik, dajjuzspokojjestemthebilem
  • oj dziecko dziecko Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    jak sprzedasz akcje, to się przestajesz interesować spółką....
    i tak to po raz kolejny może działać.

Bu to wzrosło to muszą być mocne fundamenty i efekty - a spółka pracuje jak pewnien Mateusz - którego 15 dzień wsześnia zaskoczył
  • Re: PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~dajjuzspokoj [91.201.120.*]
    Dnia 2023-09-23 o godz. 07:01 ~oze napisał(a):
    > Więc na nic wasze straszenie. Taniej niż ja nie kupicie a nawet po 90gr. to tu zbierzecie jakieś śmieszne ilości...
    > >
    > > PGF zostało 16 867 100 szt. niesprzedawalnej serii D .. tak się urządzili. Inne serie są już dawno wywalone w rynek.
    > >
    > > Brawo KNF, brawo GPW za zablokowanie tej emisji :)
    > >
    > > Teraz mogą sobie tą serią co najwyżej ściany w kiblu powyklejać.
    > >
    > > Wam się wydaje że akcje to można w nieskończoność sprzedawac.. takie perpetum mobile? Jak już sprzedasz to nie są już twoje i pozostaje ci się tylko przyglądać jak rynek nimi obraca :)
    > >
    > > To do was gląby forumowe: prawnuk, podradomskijajnik, dajjuzspokojjestemthebilem

Buahahahah Farmazon0,75 nawet bocwański nie wierzy w te twoje brednie. Szkoda zreszta czasu juz na ciebie żeby po raz setny maglować to ile akcji było do kupienia 19.12.22 kwestii dlaczego naganiałeś przed tą data i dlaczego takie durne posty wypisywałeś zaraz po rzekomym zakupie. Farmazon0,75 otwieramy cole bierzemy popcorn zakładamy nogę na nogę i obserwujemy jak perturbacje na PGF zarzynają tutaj kurs i jak się miotasz na haku tłumacząc że jest rewelacyjnie i zaraz 15 zł.

• Re: PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~oze [31.61.248.*]
    To nie kwestia wiary tylko kwestia faktów matole :)

A teraz mam pytanie do prawnuka. Pod jakież to fundamenty urósł kurs CSY?

W 2013: z okolic 1zł na 6zł
    W 2016: z poniżej 1zł na 6zł
    Od 2017 do 2020: z okolic 1zł na 12zł a później na 20zł?

Słucham :)

Hahahah

Nie ma czegoś takiego że kurs rośnie od fundamentów, wszystko to jest kwestia stosunku kupujących do sprzedających, stosunku popytu na akcje do podaży akcji :)

Tutaj podaż została zablokowana przez KNF :)

A popyt się pojawi gdy zacznie się zbliżać dzień oddania kolejnych pakietów akcji :) a jeszcze niech stopy obniżą i wróci kapitał z lokat i obligów na giełdy to zobaczycie co tu i nie tylko tu się będzie działo :)
  • Re: PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~podradomskijamnik [83.26.185.*]
    Farmazon fakty są takie że razem z bocwą wisicie na haku i nieudolnie naganiacie, a 15 zł nie zobaczysz nigdy ,no chyba że przyszły tydzień będzie łaskawszy i faktycznie zobaczysz te 15 zł ale za 15 akcji :)
    I na razie to ty już nie masz czym sypać, wszystkie bajki łącznie z oddawaniem pożyczki w tym miesiącu wymyślone przez Bocwana Clowna aka vincenciłeb się skończyły, musisz się ładnie pomodlić o jakieś kolejne espi z dupy, żeby móc bić wokół niego pianę.
  • Re: PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Niedługo piesek i folksdojcz helmut u,s,rany dajjuzspokoj będą kwiczeć 24/h. Taki los paj tasi, haha
    My zarabiamy oni jęczą.
    Dnia 2023-09-23 o godz. 15:35 ~Vincent napisał(a):
    > Niedługo piesek i folksdojcz helmut u,s,rany dajjuzspokoj będą kwiczeć 24/h. Taki los paj tasi, haha
    > > My zarabiamy oni jęczą.

Na razie bocwański to ty już 3 rok jęczysz i do tej pory nic nie zarobiłeś same straty hahaha. Dzisiaj przechlejesz resztę pieniędzy którą zarobiłeś w tym tygodniu jako szoferzyna i jak zawsze w poniedziałek znowu będziesz żebrał o wzrost kursu. Głupi chvju od kiedy ryczysz na tym forum to nie zarobiłeś ani jednego grosza same straty hahahah.
    To twoje niedługo trwa już 3 rok i potrwa do końca twoich żałosnych dni przegrywie bez przyszłości.
  • Re: PGF nie ma już czym sypać ... Autor: ~kiszka [46.134.92.*]
    Strasznie dużo to złej energii jestem tutaj kawałek czasu ale myślę że powinniście wyluzować zejdźcie deko niżej to wam pokażę popyt czuwam jestem Kiszka
    Dnia 2023-09-25 o godz. 20:44 ~kiszka napisał(a):
    > Strasznie dużo to złej energii jestem tutaj kawałek czasu ale myślę że powinniście wyluzować zejdźcie deko niżej to wam pokażę popyt czuwam jestem Kiszka

Bardzo dobrze z tą energią jest Kiszka, te dwa błazny już są na granicy załamania nerwowego. Spokojnie im odbieresz akcje tylko nie wiem po co jak to dziadostwo nigdy nie stanie na nogi :)
[x]
OZECAPITAL -0,43% 0,47 2026-05-13 14:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.