Więc na nic wasze straszenie. Taniej niż ja nie kupicie a nawet po 90gr. to tu zbierzecie jakieś śmieszne ilości...
PGF zostało 16 867 100 szt. niesprzedawalnej serii D .. tak się urządzili. Inne serie są już dawno wywalone w rynek.
Brawo KNF, brawo GPW za zablokowanie tej emisji :)
Teraz mogą sobie tą serią co najwyżej ściany w kiblu powyklejać.
Wam się wydaje że akcje to można w nieskończoność sprzedawac.. takie perpetum mobile? Jak już sprzedasz to nie są już twoje i pozostaje ci się tylko przyglądać jak rynek nimi obraca :)
To do was gląby forumowe: prawnuk, podradomskijajnik, dajjuzspokojjestemthebilem
Dnia 2023-09-23 o godz. 07:01 ~oze napisał(a): > Więc na nic wasze straszenie. Taniej niż ja nie kupicie a nawet po 90gr. to tu zbierzecie jakieś śmieszne ilości... > > > > PGF zostało 16 867 100 szt. niesprzedawalnej serii D .. tak się urządzili. Inne serie są już dawno wywalone w rynek. > > > > Brawo KNF, brawo GPW za zablokowanie tej emisji :) > > > > Teraz mogą sobie tą serią co najwyżej ściany w kiblu powyklejać. > > > > Wam się wydaje że akcje to można w nieskończoność sprzedawac.. takie perpetum mobile? Jak już sprzedasz to nie są już twoje i pozostaje ci się tylko przyglądać jak rynek nimi obraca :) > > > > To do was gląby forumowe: prawnuk, podradomskijajnik, dajjuzspokojjestemthebilem
Buahahahah Farmazon0,75 nawet bocwański nie wierzy w te twoje brednie. Szkoda zreszta czasu juz na ciebie żeby po raz setny maglować to ile akcji było do kupienia 19.12.22 kwestii dlaczego naganiałeś przed tą data i dlaczego takie durne posty wypisywałeś zaraz po rzekomym zakupie. Farmazon0,75 otwieramy cole bierzemy popcorn zakładamy nogę na nogę i obserwujemy jak perturbacje na PGF zarzynają tutaj kurs i jak się miotasz na haku tłumacząc że jest rewelacyjnie i zaraz 15 zł.
To nie kwestia wiary tylko kwestia faktów matole :)
A teraz mam pytanie do prawnuka. Pod jakież to fundamenty urósł kurs CSY?
W 2013: z okolic 1zł na 6zł
W 2016: z poniżej 1zł na 6zł
Od 2017 do 2020: z okolic 1zł na 12zł a później na 20zł?
Słucham :)
Hahahah
Nie ma czegoś takiego że kurs rośnie od fundamentów, wszystko to jest kwestia stosunku kupujących do sprzedających, stosunku popytu na akcje do podaży akcji :)
Tutaj podaż została zablokowana przez KNF :)
A popyt się pojawi gdy zacznie się zbliżać dzień oddania kolejnych pakietów akcji :) a jeszcze niech stopy obniżą i wróci kapitał z lokat i obligów na giełdy to zobaczycie co tu i nie tylko tu się będzie działo :)
Farmazon fakty są takie że razem z bocwą wisicie na haku i nieudolnie naganiacie, a 15 zł nie zobaczysz nigdy ,no chyba że przyszły tydzień będzie łaskawszy i faktycznie zobaczysz te 15 zł ale za 15 akcji :) I na razie to ty już nie masz czym sypać, wszystkie bajki łącznie z oddawaniem pożyczki w tym miesiącu wymyślone przez Bocwana Clowna aka vincenciłeb się skończyły, musisz się ładnie pomodlić o jakieś kolejne espi z dupy, żeby móc bić wokół niego pianę.
Dnia 2023-09-23 o godz. 15:35 ~Vincent napisał(a): > Niedługo piesek i folksdojcz helmut u,s,rany dajjuzspokoj będą kwiczeć 24/h. Taki los paj tasi, haha > > My zarabiamy oni jęczą.
Na razie bocwański to ty już 3 rok jęczysz i do tej pory nic nie zarobiłeś same straty hahaha. Dzisiaj przechlejesz resztę pieniędzy którą zarobiłeś w tym tygodniu jako szoferzyna i jak zawsze w poniedziałek znowu będziesz żebrał o wzrost kursu. Głupi chvju od kiedy ryczysz na tym forum to nie zarobiłeś ani jednego grosza same straty hahahah. To twoje niedługo trwa już 3 rok i potrwa do końca twoich żałosnych dni przegrywie bez przyszłości.
Strasznie dużo to złej energii jestem tutaj kawałek czasu ale myślę że powinniście wyluzować zejdźcie deko niżej to wam pokażę popyt czuwam jestem Kiszka
Dnia 2023-09-25 o godz. 20:44 ~kiszka napisał(a): > Strasznie dużo to złej energii jestem tutaj kawałek czasu ale myślę że powinniście wyluzować zejdźcie deko niżej to wam pokażę popyt czuwam jestem Kiszka
Bardzo dobrze z tą energią jest Kiszka, te dwa błazny już są na granicy załamania nerwowego. Spokojnie im odbieresz akcje tylko nie wiem po co jak to dziadostwo nigdy nie stanie na nogi :)