Widać spolka zaczyna gonić przy zakupie akcji i zaczyna brac też z prawej.
Obroty się zwiększyły, więc i zapewne zwieksza zakupy, które są zależne od obrotów sredniodniowych.
W końcu termin zakupów ustalony w uchwale dobiega końca chyba 26 października, co później? Widać, że idą z prawej coraz śmielej, pomaga popyt średnia kursu jest wyższa i mogą brać wyżej i przy większym wolumenie, choć te pakiety chyba mogłyby być większe. Można powiedzieć, że cel skupu -zwiększenie płynności, przy częstych zakupach odnosi efekt, oby tak dalej
Na razie ruszyły obroty, co dobrze zwiastuje więć i cena drgnęła do góry.. Pewnie ktoś coś juz wie, bo zapowiadali na jesień ruchy większe w spółce. Kończy się sezon na lody i napoje, które jeszcze maja przedłużony okres bo wrzesień jest mega ciepły i słoneczny, co sprzyja takim zakupom produktów tzw. sezonowych. Skup powienien byc większy bo obroty widocznie ruszyły w ub . tygodniu a do zakupów i ich ilości liczony jest czas ze średniej bodajże 20 sesyjnej. Wg. mnie trzeba i warto uzbroić się w cierpliwość, bo dla spółki właśnie rozpoczyna czas pracy w związku z nowymi projektami. Mam wrażenie że efekty będzie widać lada chwila.
Miałem sen, że dość szybko zobaczymy tu poziom 6,80 -> takie tam jakby przeczucie :) myśle podzielę się z Wami, gdyż co do Ekipy się ostatnio nie mylę, ale nie ukrywam wcześniej tu zainwestowałem, więc uśrednionej ceny zakupu jeszcze tu nie osiągnąłem, nadal jestem pod kreską, ale będzie tu dobrze, bo dołek już wg mnie za nami