Nonszalancja w podawaniu tak wysokich i nierealnych kwot pokazuje, że piszącym nie zależy na rzeczywistym uzdrowieniu Petrola,
bo w obecnym stanie lepiej się bawią tworzoną fikcją niż realnym pozyskaniem kapitału z akcji. Widać więc, że ta zabawa nigdy się nie skończy. Taki wybór`ludzkiej naiwności - " I co pan im zrobisz?"
uwaga - autor wątku niejaki 1-mna wycenia akcje Pharmeny (obecnie poniżej 6 złotych) na 10 000 USD za jedną akcję. tutaj 160zł za jedną - słabiutko oj słabiutko.
Jak może być sprawiedliwa kiedy 16 lat temu kupowali po 760zł przed 16 krotnym rozwodnieniu akcji tj. 12160zł a jeszcze chyba było jedno rozwadnianko … to o jaki 160? Jałmużną na kościół? Czy co to ma być za BANANOWO KARTONOWY INTERES polski zresztą SIĘ WIE
Pi......e kotka przy pomocy młotka. Nikt nie będzie kupował do picia wody z Marsa, która pewnie jest miliard razy droższa niż taka sama na Ziemi, ale napije się tej najtańszej. Ekonomia po prostu. Buteleczki metkować to se możesz, tylko znajdź jeszcze na nie klienta.
Sprawiedliwa / niesprawiedliwa - co to znaczy? Niech będzie jakakolwiek realnie płacona!!! A wtedy ci którzy uznają ją za sprawiedliwą będą sprzedawali, a ci którzy za niesprawiedliwą (zbyt niską) będą kupowali. Ot i tyle! No chyba, że ktoś jest tak zafałszowany, że nie sprzeda, ale i nie kupi, bo sam nie wierzy w swoje wyceny.
Myślisz że spłacali by zusy jakby nic z tego miało nie być, poprostu by nie spłacili tych zusow i tyle a ktoś kasę wyłożył więc pomysł kto kladzie kasę w coś co ma zaraz upsc
Daniel po co tu siedzisz na tym bankrucie i czas marnujesz na spółkę która jest nic nie warta , widać komuś strasznie zależy żeby ludzia ta spółkę przedstawiać jako nic nie wartego śmiecia . Na takim czymś może tylko zależeć osoba które chcą to mieć praktycznie za darmo
Dnia 2023-09-29 o godz. 14:52 ~Jack napisał(a): > Po co ty tu siedzisz
Bo mam miękkie serce i obchodzi mnie los słabszych i niepełnosprawnych ludzi, nawet jeśli są niepełnosprawni umysłowo i sądzą ze mają w portfelu perłę a nie bankruta to chcę im pomóc i wyjaśnić jak bardzo umoczyli, nie chcę byś tu bezkarnie wychwalał RK i BLG oraz zachwalał akcje petrola ---- przez petrola wielu ludzi straciło majątki i oszczędności życia.
Ale jak to jest bankrut to przed czym chronisz jak akcje nie są w obrocie nie masz wpływu na decyzję ludzi ja też nie bo nie ma obrotu akcjami nie widzisz tego
Im zależy tylko na tym żeby obecnym akcjonariusza zamówić w głowie że akcje są praktycznie nic nie warte i trzeba się cieszys że dostanie się ochłap w razie czego
Tylko ze prawda jest tak że nikogo nie interesują akcje petrola. Nikt ich nie chciał kupić od 2018r. już przeszło 5 lat minęło a ty dalej łudzisz się że ktoś jest nimi zainteresowany?
Obajtku Ty mój jak zwykle BANANOWY KRAJ BANANOWI LUDZIE TWORZĄ TO polskie piekiełko zamiast jak Europejska potęga podzielić się między rodaków !! A fujj jedz do księdza w Dąbrowie to Ci to wytłumaczy dogłębniej
uwaga - autor wątku niejaki 1-mna wycenia akcje Pharmeny (obecnie poniżej 6 złotych) na 10 000 USD za jedną akcję. najprawdopodobniej też ma na tej spółce dużą stratę i zaklina rzeczywistość. tutaj tylko 160zł za jedną - słabiutko oj słabiutko.