Bo tu sa takie czary mary. Hihi
Nikt nie oddaje za 33 a tysiacami sypia po 32zl. Taka to inwestycyjna zagadka. Hihi
A może to info nie było wcale takie nieciekawe jak myslisz kolego
rzuciłem 500 raz potem drugi raz. i zaraz zebrałem tyle samo prawie.na dzis ok. wlazłem po 15 ,wylazłem po 30.myśłalem rgr będą robić.poszło wyżej. dobrałem po 38 .zeszło niżej ,przemieliłem na strate podatkowa. dziadów nie dorabiam.jak zejdzie niżej dobieram.
100 powinno być już za marzenia 200 jak się spelnią 300 jak będzie 3 razy fajnie
Dnia 2023-09-22 o godz. 14:44 ~nostradamus napisał(a): > jak pójdzie wych.ja to zjazd 5 coma 10. > ale te espi wygladaja na coś mądrego. > Pozdrawiam
Czy moglbys doprecyzowac swoja wypowiedz bo chyba nie zrozumialem....na ile ten zjazd 5.1 zl .....toz to takiej ceny nie bylo jak grozila upadlosc...:)
Dnia 2023-09-22 o godz. 16:01 ~piracik33 napisał(a): > Dnia 2023-09-22 o godz. 14:44 ~nostradamus napisał(a): > > jak pójdzie wych.ja to zjazd 5 coma 10. > > ale te espi wygladaja na coś mądrego. > > Pozdrawiam > > Czy moglbys doprecyzowac swoja wypowiedz bo chyba nie zrozumialem....na ile ten zjazd 5.1 zl .....toz to takiej ceny nie bylo jak grozila upadlosc...:)
Czekaj ale o jakim ty haku piszesz na lokalnym dolku? Na haku to moze sa ci co powyzej 40 kupowali ale beda na grubym plusie do konca listopada:) Nieraz to sie ciezko nawet czyta,......