Sprzedali połowę Ackermana, który wszystko ciągnął za 2500 polskich złotych i możliwość wzięcia kredytu?! Przecież to kpina z akcjonariuszy!!! Kto dostał połowę Ackermana? Czyżby ktoś kto wcześniej spieniezyl akcje Wat?
Aqq- sprzedali 50 % tj 50 udziałow za 2500 zł bo kupili : Zarząd Spółki ACKERMAN S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”) informuje, że w dniu 6 kwietnia 2021 roku podpisał umowy zakupu od osoby fizycznej i podmiotu prawnego 100 udziałów w ACKERMAN Sp. z o.o. Stanowią one 100% udziałów i dają 100% głosów na Zgromadzeniu Wspólników ACKERMAN Sp. z o.o. Wartość nominalna zakupionych udziałów wynosi 5.000 zł, wartość zakupu wyniosła 5.000 zł. Tzn ze maja 50 % Ackermana .Stal tanieje ,Ackerman ma inwestora i finansowanie. WAT ma na dziś 50 % Ackermana i 50 % LuON / negocjacje kupna pozostałych 50% akcji LuON chyba trwają /
Jesli to do mnie to napisałem Aqq- sprzedali 50 % tj 50 udziałow za 2500 zł bo kupili , a powinno byc Aqq - sprzedali 50% tj 50 udziałow za 2500 zł po cenie równej wartosci nominalnej .
Cieszę się ze podali bo komunikacja z nimi to tragedia.A ESPI - maja 50 % stal tanieje , moda i koniecznosc na piecyki wróci bo są "stylowe".Maja zatem przychód.Pisałem kiedyś ze Matulka był od "pracy" produkcja , zbyt budowanie marki Ackerman itd a Szymanski od "obrotu" akcjami. Na dziś mamy kurs 9,90 zł Szymanskiego z ponad 50% akcji , LuON z problemami bo juz po raz kolejny przełozyli konferencje i sprzedaż NO I ... to jest zagadka , skonczyły sie obroty na akcjach.Moim zdanie z 260 kilo FF około 200 jest u tych co ma być. Czekam z zaciekawieniem jak to sie rozwinie i skonczy