• co sie dzieje? Autor: ~vector [79.189.217.*]
    czy moglby ktos sensownie wytlumaczyc co dzieje sie z atlantisem. dlaczego taki marazm. mialobyc tak pieknie a tu smutek i nostalgia.
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~modmot [79.185.193.*]
    Dnia 2009-01-14 o godz. 13:29 ~vector napisał(a):
    > czy moglby ktos sensownie wytlumaczyc co dzieje sie z
    > atlantisem. dlaczego taki marazm. mialobyc tak pieknie a tu
    > smutek i nostalgia.

A spójrz na resztę rynku - czy jest aż tak zielono? Kup PKC ze 100000 sztuk to się atmosfera rozgrzeje:). Ja ze swoim pakiecikiem spokojnie siedzę i czekam aktualnie bez żadnych ruchów, bo większego zainteresowania spółką oczekuję dopiero od wiosny - raczej od kwietnia.Pozdrawiam.
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~smok [83.14.204.*]
    Dnia 2009-01-14 o godz. 13:48 ~modmot napisał(a):
    >

A spójrz na
    > resztę rynku - czy jest aż tak zielono? Kup PKC ze 100000
    > sztuk to się atmosfera rozgrzeje:). Ja ze swoim pakiecikiem
    > spokojnie siedzę i czekam aktualnie bez żadnych ruchów, bo
    > większego zainteresowania spółką oczekuję dopiero od wiosny
    > - raczej od kwietnia.Pozdrawiam.

Do tego czasu wróci na 1 zł.
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~Wariat [93.105.76.*]
    J.W.
    Fakt to GIEŁDA jest- albo czekasz ,albo tracisz
    Nie raz też czekasz i tracisz :))))
    Albo masz zysk....

Reszta zależy od CIEBIE !
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~vector [79.189.217.*]
    niektorzy wizjonerzy rozpisywali sie , ze wlasnie robia zakupy jak byl po 1,61. mialem juz wtedy pare % na plusie i im nie sprzedalem. no i tak sobie mysle czy nie lepiej jest teraz pogonic papier bo te wizje to miedzy bajki chyba trzeba wlozyc? co sadzicie
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~Rezydent42 [89.75.72.*]
    Czlowieku ja od piątku kupuje ale na co liczysz mamy 6-ty dzien spadków!!! poczekaj jak indeksy zmienią się na zielono...sytuacja odwróci sie diametralnie.
    no tez wlasnie czekam sobie spokojnie ale jako reprezentant leszczyny pytam bardziej doswiadczonych kolegow co sadza w temacie atlantisa. jak sadzisz kiedy moze nastapic jakis ruch w gore?
    Po piewrsze tu nie mozna mądrze coś podpowiedzieć ...popatrz na kurs historyczny,bez powodu spada o kilkadziesiąt %,pożniej jakies info i w góre o kilka set %...
    Gra tu tez czesto SPEKULACJA -wiec jak jestes z ostrożnym portfelem,to zapraszam na inne spólki a tą sobie daruj.
    Wybór zależy od Ciebie
    To sie tyczy reszty Inwestorów ,to nie spółka dla leszczy
    To spólka dla drapieżników ,zasadzić sie i czekać na szybki atak wzrostu spółki.
    A CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE JESZCZE O TAKIM SŁOWIE JAK - SZCZĘŚCIE -jest też potrzebne :))))

• Re: co sie dzieje? Autor: ~gru [213.158.199.*]
    Ats niedługo w górę

AT i nie tylko
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~ojciec [213.158.196.*]
    a co konkretnie wdług ciebie z AT wskazuje, ze niebawem w gore, napisz nam, prosze ?
    Sygnały kupna na wskaznikach po przebiciu 1,6 kończymy na 2,35
    Fakt ,a co do wybicia to może być różnie :))
    Ja tu widze też przeszło 3 złotówki,trzeba dodac spekulację,ale to Panowie oczywiście moja marna fantazja,TU wszystko jest możliwe...
    A możesz gru napisac takiemu jak ja leszczowi, które konkretnie wskaźniki.
    OK........ widzę, że tu sami znawcy co to potrafią napisać JUTRO ZWAŁA !!!!!!!! albo już wkrótce MEGA ODPAŁ !!!!!!!!!!! a jak zapytać coś merytorycznie to cisza jak makiem zasiał... żal jak się to czyta
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~hoou$ [89.228.37.*]
    a ja dzisiaj na dogrywce wszedłem czysto spekulacyjnie... popatrzyłem na wykres i jeżeli sprawdzi się powiedzenie "do trzech razy sztuka", to jutro powinniśmy poszybować o 15 % w górę... ale pożyjemy - zobaczymy ...
    Generalnie widać że szykuję się wybicie
  • Re: co sie dzieje? Autor: ~peme [80.238.94.*]
    ja pierdyle:D tak sobie szmerałem po wykresach i znalazłem perełke na jutro:D jeżeli ATS zrobi białą świece a jak zrobi to pewnie nie byle jaką heheh a jest na to duża szansa bo obroty malutkie na jutro wybity na zielono i do tego zajebisty krzyż na zajebiście małych obrotach na zajebiscie fajnej czarnej świecy i tylko czekamy na obojętnie jakas białą świece i bedzie GIT bo obroty to już raczej będa większe:)Może jutro zaryzykuje i sprzedam wszystko co mam i zamienie na ATS heheh bo analiza mówi sama za siebie i bede musiał sprzedać niestety Hawe gdzie tez sie szykuje wybicie ale mysle ze na ATsie bedzie lepszy zarobek:) jutro bedzie gorąco hehe
  • Kupiłeś już? Autor: ~smok [83.14.204.*]
    Cienki zaśpiew.
[x]
ATLANTIS -1,27% 1,56 2026-04-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.