Dnia 2009-01-14 o godz. 13:29 ~vector napisał(a):
> czy moglby ktos sensownie wytlumaczyc co dzieje sie z
> atlantisem. dlaczego taki marazm. mialobyc tak pieknie a tu
> smutek i nostalgia.
A spójrz na resztę rynku - czy jest aż tak zielono? Kup PKC ze 100000 sztuk to się atmosfera rozgrzeje:). Ja ze swoim pakiecikiem spokojnie siedzę i czekam aktualnie bez żadnych ruchów, bo większego zainteresowania spółką oczekuję dopiero od wiosny - raczej od kwietnia.Pozdrawiam.
Dnia 2009-01-14 o godz. 13:48 ~modmot napisał(a):
>
A spójrz na
> resztę rynku - czy jest aż tak zielono? Kup PKC ze 100000
> sztuk to się atmosfera rozgrzeje:). Ja ze swoim pakiecikiem
> spokojnie siedzę i czekam aktualnie bez żadnych ruchów, bo
> większego zainteresowania spółką oczekuję dopiero od wiosny
> - raczej od kwietnia.Pozdrawiam.
niektorzy wizjonerzy rozpisywali sie , ze wlasnie robia zakupy jak byl po 1,61. mialem juz wtedy pare % na plusie i im nie sprzedalem. no i tak sobie mysle czy nie lepiej jest teraz pogonic papier bo te wizje to miedzy bajki chyba trzeba wlozyc? co sadzicie
Czlowieku ja od piątku kupuje ale na co liczysz mamy 6-ty dzien spadków!!! poczekaj jak indeksy zmienią się na zielono...sytuacja odwróci sie diametralnie.
no tez wlasnie czekam sobie spokojnie ale jako reprezentant leszczyny pytam bardziej doswiadczonych kolegow co sadza w temacie atlantisa. jak sadzisz kiedy moze nastapic jakis ruch w gore?
Po piewrsze tu nie mozna mądrze coś podpowiedzieć ...popatrz na kurs historyczny,bez powodu spada o kilkadziesiąt %,pożniej jakies info i w góre o kilka set %...
Gra tu tez czesto SPEKULACJA -wiec jak jestes z ostrożnym portfelem,to zapraszam na inne spólki a tą sobie daruj.
Wybór zależy od Ciebie
To sie tyczy reszty Inwestorów ,to nie spółka dla leszczy
To spólka dla drapieżników ,zasadzić sie i czekać na szybki atak wzrostu spółki.
A CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE JESZCZE O TAKIM SŁOWIE JAK - SZCZĘŚCIE -jest też potrzebne :))))
Fakt ,a co do wybicia to może być różnie :))
Ja tu widze też przeszło 3 złotówki,trzeba dodac spekulację,ale to Panowie oczywiście moja marna fantazja,TU wszystko jest możliwe...
OK........ widzę, że tu sami znawcy co to potrafią napisać JUTRO ZWAŁA !!!!!!!! albo już wkrótce MEGA ODPAŁ !!!!!!!!!!! a jak zapytać coś merytorycznie to cisza jak makiem zasiał... żal jak się to czyta
a ja dzisiaj na dogrywce wszedłem czysto spekulacyjnie... popatrzyłem na wykres i jeżeli sprawdzi się powiedzenie "do trzech razy sztuka", to jutro powinniśmy poszybować o 15 % w górę... ale pożyjemy - zobaczymy ...
ja pierdyle:D tak sobie szmerałem po wykresach i znalazłem perełke na jutro:D jeżeli ATS zrobi białą świece a jak zrobi to pewnie nie byle jaką heheh a jest na to duża szansa bo obroty malutkie na jutro wybity na zielono i do tego zajebisty krzyż na zajebiście małych obrotach na zajebiscie fajnej czarnej świecy i tylko czekamy na obojętnie jakas białą świece i bedzie GIT bo obroty to już raczej będa większe:)Może jutro zaryzykuje i sprzedam wszystko co mam i zamienie na ATS heheh bo analiza mówi sama za siebie i bede musiał sprzedać niestety Hawe gdzie tez sie szykuje wybicie ale mysle ze na ATsie bedzie lepszy zarobek:) jutro bedzie gorąco hehe