• 8x in 3years? Autor: ~SlovakGuy [95.102.50.*]
    Sunex obecnie znajduje się na poziomie 8 P/E. Jeśli utrzymają się w tempie co najmniej 30% Y/Y (co jest łatwo możliwe), rynek tego nie przeoczy i tylko kwestią czasu jest, kiedy wycena osiągnie poziom 25-30 P/E. Następnie, dzięki połączeniu wzrostu sprzedaży i wyższej wyceny, za zaledwie 3 lata Sunex będzie wart 8 razy więcej w stosunku do dzisiejszego poziomu... Energia odnawialna czeka boom przy tych wszystkich dotacjach, a przy wycenie na tym poziomie jest to szansa na całe życie . To od Ciebie zależy, czy będziesz za tym tęsknić, czy nie. Jestem tu głęboko w dupie : )
  • Re: 8x in 3years? Autor: ~Mar [31.0.67.*]
    To każdy wie przez wojnę temat OZE ucichł ale odrzyje tak jak prezes möwi po nowym roku
  • Re: 8x in 3years? Autor: ~Pozdro600 [78.8.16.*]
    Dnia 2023-09-22 o godz. 11:22 ~SlovakGuy napisał(a):
    > Sunex obecnie znajduje się na poziomie 8 P/E. Jeśli utrzymają się w tempie co najmniej 30% Y/Y (co jest łatwo możliwe), rynek tego nie przeoczy i tylko kwestią czasu jest, kiedy wycena osiągnie poziom 25-30 P/E. Następnie, dzięki połączeniu wzrostu sprzedaży i wyższej wyceny, za zaledwie 3 lata Sunex będzie wart 8 razy więcej w stosunku do dzisiejszego poziomu... Energia odnawialna czeka boom przy tych wszystkich dotacjach, a przy wycenie na tym poziomie jest to szansa na całe życie . To od Ciebie zależy, czy będziesz za tym tęsknić, czy nie. Jestem tu głęboko w dupie : )

Hello my friend! I agree with you. Sunex has a great potential to grow. We will be rewarded. Especially those ones who bought more than 2 years ago :))
    Btw. Automatic translations go wrong from time to time. In context of your post it would be better to use "Wszedłem w to po same kule" instead of "Jestem tu głęboko w dupie". Rest of the post is almost perfect :D Hold the paper and have a great weekend!
[x]
SUNEX -0,45% 6,57 2025-09-26 16:45:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.