• Czy Sfinks dojdzie do 100 zł? Autor: ~aro88 [185.53.133.*]
    Czy jeżeli okaże się, że w Egipcie a dokładnie w Sfinksie znajdą jakieś ukryte przejście/materiały dotyczące naszej cywilizacji to zbieżność nazw może się okazać kluczowa? Fundamenty nie będą miały żadnego znaczenia i wszyscy rzucą się na nazwę SFINKS.... Czy wzrost o 10 tys procent jest możliwy? Giełda nie jedno już widziała i czasem szał na zakupy wybuchał z powodów, które największym filozofom się nie śniły(afera GameStop).... czas pokaże!

Tak się rozmarzyłem :):)
  • Re: Czy Sfinks dojdzie do 100 zł? Autor: ~możliwe [185.124.117.*]
    Jest to możliwe, ale małprawdopodobne. CDR (Optimus) ze swojego minimum około 0,7 wzrósł do ponad czterysta
    czyli jakieś 60 000%. Czy ktoś wiedział gdy kosztował złótówkę, że tyle pójdzie? Wątpię.
  • Re: Czy Sfinks dojdzie do 100 zł? Autor: ~gacek [5.173.160.*]
    jeśli wig 20 osiagnie pułap 6000 pkt :)
  • Re: Czy Sfinks dojdzie do 100 zł? Autor: ~Sfinks [5.173.149.*]
    Niema co się śmiać z marzeń innych.

Kto jest na giełdzie już od dawna ten wie że akcje nie są nigdy zbyt tanie i zbyt drogie.

Ja miałem akcje za grosze i sprzedałem po jakimś czasie a po roku od sprzedazy jak bym trzymał wtedy je jeszcze zostałbym milionerem. Kupiłem po 48gr sprzedałem trochę drożej a doszły bardzo wysoko
    Giełda poprostu giełda.

Jedno wiem cierpliwość czyni cuda z ceną.

Dziś mogę napisać że sfinks za 2 lata będzie po 250zl za akcje!!! Jest to możliwe czy nie?
    No właśnie....
[x]
SFINKS 0,91% 0,44 2026-05-08 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.