Mareen, skoro notorycznie ignorujesz merytoryczne pytania i zgłaszasz je moderacji, to może potrzebny jest wątek specjalnie dla ciebie? Powiedz mi, co z: Cthulhu, ElectriX, Flipper Mechanic, Moon Village, Flood Rescue, Forest Walker, Architect Life/gra dla Nacon, Gra dla Koch, z dziesiątkami zapowiedzianych portów i dziesiątkami "tajmemniczych i poufnych" gier? Możesz też wypowiedzieć się na temat centrum badawczego i A.I. Albo o grachz "NFT" i Blockchain. Tylko nie uciekaj oplacony trolliku z BDM. :)
Od 3 dni publikuje 5 twoich teori spiskowych. Zamiast na nie odpowiedzieć to zgłaszasz wątek do usunięcia. Robisz to dla tego ze wisze ze jest to twoja kompromitacja
My naganiacze pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 08.00 do 18.00. Dzisiaj i jutro mamy impreze integracyjną z kosmitami z galaktyki arkana. Już się jeden wygadał po flaszce żubrówki ze w poniedziałek ładują się na maksa
W poniedziałek, albo we wtorek, bo dziś i jutro jeszcze trwa giełda gier w Microsofcie. A w poniedziałek simfabric bedzie sulkces opijał i może z espi nie zdążyć.
Zuzka, ale mówiłaś 19-stego września, że 21-szego szczęka mi opadnie. Nie opadła. Teraz ma mi opaść w poniedziałek lub wtorek? :) A co napiszesz we wtorek kłamczuszku z BDM? Że za tydzien lub dwa? :)