ROLĄ PAE JEST .... A PRZYNAJMNIEJ POWINNO BYĆ ...... PONFORMOWANIE AMERYKANÓW , AMBASADY AMERYKAŃSKIEJ CZYLI RZĄDU USA ..... ŻE PRZECIWKO SOLORZOWI TOCZĄ SIĘ SPRAWY KARNE Z POWÓDZTWA PAE ORAZ WIELU INNYCH OSÓB ..... I TOCZĄ SIĘ TE SPRAWY .....O NIEBAGATELNE SUMY .....
CZYLI O MILIARDY KTÓRE ZNIKNĘŁY Z ELEKTRIMU
NA PRZYKŁAD ..... CHOCIAŻBY WIELOMILIARDOWE ELEKTRIMOWE ZYSKI Z PTC - ERA GSM
.... A IDZIEMY DO AMBASADY AMERYKAŃSKIEJ DLATEGO PONIEWAŻ POLSKI RZĄD NIE OCHRONI OBYWATELI POLSKICH PRZED GRABIEŻĄ .....
PRZECIEŻ .......... TAKI JEST CEL NASZEJ MANIFESTACJI ....
. ZNIKNĘŁY MILIARDY Z ELEKTRIMU .... A POLSKI RZĄD NIE ROBI NIC ...
.....I JESZCZE NAGRADZA WIĘKSZOŚCIOWEGO WŁAŚCICIELA ELEKTRIMU ZGODĄ NA BUDOWANIE ELEKTROWNI ATOMOWEJ ...... OPARTEJ O AMERYKAŃSKA TECHNOLOGIĘ
...... DOPÓKI TA SKANDALICZNA SYTUACJA NIE ULEGNIE DOGŁĘBNEMU ZBADANIU ....
I WYJAŚNIENIU JAKĄ ROLĘ W CAŁEJ TEJ SPRAWIE ODEGRAŁ ...SOLORZ ....
ZGODA NA BUDOWĘ TEJ ELEKTROWNI...... Z AMERYKAŃSKĄ TECHNOLOGIĄ ...... POWINNA BYĆ W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM WSTRZYMANA
ZASTANAWIAM SIĘ KTO I NA JAKIEJ PODSTAWIE PRZEGŁOSOWAŁ SYTUACJĘ ...... ŻE NIE SKŁADAMY APELU / PETYCJI W TEJ SKANDALICZNEJ SPRAWIE W AMBASADZIE AMERYKAŃSKIEJ .....
Ty i tak nic nie rozumiesz masz klapki na oczach. Czemu akurat wybrałeś amerykanów ? No i co z tego że poinformujesz ambasadę USA? Złożysz apel czy petycję ? Nawet nie masz pojęcia kto i kiedy składa petycję. I co uważasz, że otrzymasz tytuł wykonawczy/ glejt do roszczenia swoich należności?? Myślisz jak przedszkolak nawet nie chce mi się komentować Twoich bredni. Ja Ci to przypomnę po jakimś niedługim czasie abyś mi powiedział co zrobili w sprawie amerykanie. No ku? ? ile Ty klas skończyłeś?
OJ .... KTOŚ SIĘ BARDZO BOI WIZYTY W AMERYKAŃSKIEJ AMBASADZIE...
UWAŻAJ BO SIĘ POTKNIESZ O WŁASNE NOGI .
AMERYKANIE NIE MAJĄ DLA NAS WALCZYĆ O ŻADNE NASZE NALEŻNOŚCI .....
.... MAJĄ TYLKO ODSUNĄĆ SOLORZA OD KORZYSTANIA .....Z AMERYKAŃSKIEJ ATOMOWEJ TECHNOLOGI DO CZASU WYJAŚNIENIA MILIARDOWYCH PRZEKRĘTÓW W ELEKTRIMIE ..... TYLKO TYLE I AŻ TYLE
. WIĘKSZOŚC AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU .... JEST TAK ZMĘCZONA 13 LETNIĄ GEHENNĄ ŻE Z RADOŚCIĄ PRZYJMIE ODSUNIĘŃCIE SOLORZA OD AMERYYKAŚKIEJ TECHNOLOGII ATOMOWEJ ....
DO CZASU WYJASNIENIA AFERY ELEKTRIMU .... BO NIESTETY RZĄD POLSKI NIE POTRAFIŁ TEGO ZROBIĆ
Twoim postępowaniem na pewno będziesz siedział kolejne lata. Twoim działaniom nie kibicuję tylko działaniom PAE które mnie nie zawiodło broniąc rzeszę akcjonariuszy o różnych poglądach. Ty chcesz akurat ambasadę USA a zastanawiałeś się co chcą inni? Jesteś samolubem który nie liczy się z innym zdaniem stąd powodzenia nigdy nie będziesz miał w żadnych działaniach. Pod Twoim przewodnictwem nic by nie powstało , nie potrafiłeś nic tutaj zorganizować tylko pisać bzdury których my wszyscy mamy dość.
oprócz tych wpisów pożal się Boże. Pochwal się a wszyscy Cię tutaj ocenią, jedną rzecz wymień. Za grosz brak Ci szacunku do tych osób z Rady Porozumienia a powinieneś być wdzięczy za to co robią i nie obrażać ich.